FCSI Nederland op Horecava 2024

Aangeboden door: Horecava
woensdag, 18 oktober 2023

Samen Bouwen aan de Toekomst van Foodservice Consultancy

FCSI Nederland, de toonaangevende vereniging van onafhankelijke foodservice consultants, staat klaar om een inspirerende bijeenkomst te organiseren onder het thema 'De Toekomst is Nu.' Deze bijeenkomst zal plaatsvinden op dinsdag 9 januari in het theater op Horecava, hét toonaangevende evenement voor de gastvrijheidsbranche in Nederland.

FCSI is met meer dan 1450 leden in 45 landen over de hele wereld een wereldwijd platform voor experts op het gebied van foodservice faciliteiten voor diverse sectoren, waaronder horeca, leisure, en de institutionele markt, zoals ziekenhuizen, zorginstellingen, penitentiaire inrichtingen, scholen en bedrijfscatering.

Professionele gemeenschap van consultants
FCSI Nederland vertegenwoordigt een professionele gemeenschap van deskundige consultants die alle aspecten van de foodservice kennen. De leden bieden innovatieve, effectieve en efficiënte oplossingen van hoge kwaliteit, gebaseerd op praktische kennis en ervaring. Naast consultants telt FCSI ook corporate leden; producenten van apparatuur en producten.

FCSI werkt voortdurend aan de professionalisering van onafhankelijke adviseurs in de voedings- en gastvrijheidsbranche door middel van educatie, inspirerende bijeenkomsten, relevante sprekers, trendtours en ontmoetingen met vakgenoten. Daarom organiseert FSCI de bijeenkomst in het licht van het thema 'De Toekomst is Nu' op Horecava 2024.

Waarom deze bijeenkomst?
FCSI Nederland wil in het Theater van de Horecava de toeschouwers inspireren en de mogelijkheid bieden om samen met vakgenoten en belanghebbenden te bouwen aan een professioneel gastvrije toekomst. Bezoekers worden geïnspireerd op het thema 'De Toekomst is Nu,' met specifieke aandacht voor de uitdagingen rondom personeel, duurzaamheid en innovatie in de gastvrijheidsbranche.

Benjamin Calleja
Benjamin is een ondernemende visionair die inspireert op het kruispunt van innovatie, creativiteit en groei. Hij is onze Keynote spreker op dit event.

Als Oprichter & Chief Experience Officer van Livit Design heeft Benjamin de leiding gehad over een van 's werelds grootste bedrijven op het gebied van F&B-ontwerp en transformatie. De focus van Livit op het verbeteren van de merkprestaties door middel van gastervaring, ontwerp en operationele efficiëntie heeft een onuitwisbare indruk achtergelaten op de branche. In meer dan 40 landen kan zijn invloed worden gevoeld.

Naast zijn rol bij Livit Design is Benjamin ook de visionair achter de Fast Fine Restaurant Group

Benjamin wordt erkend als een internationale expert op het gebied van hospitality, ontwerp en innovatie. Hij is een gerespecteerde keynote-spreker op universiteiten, conferenties en evenementen over de hele wereld. We zijn dan ook erg blij dat hij naar Horecava komt om zijn kennis te delen.

Over Horecava
Horecava is hét toonaangevende evenement voor de gastvrijheidsbranche in Nederland. Dit jaarlijks terugkerende evenement biedt een uitgebreid platform voor professionals in de horeca om te netwerken, innovaties te ontdekken, en kennis te delen. Het theater op Horecava is een inspirerende locatie waar tal van evenementen en bijeenkomsten plaatsvinden.