Zorg voor de ultieme smaakbeleving bij uw gasten

Aangeboden door: Xandrion
dinsdag, 26 januari 2021

Xandrion deelnemers profiteren sinds 2011 bij Farm Frites van unieke inkoopcondities op een uitgebreid productportfolio gekoelde en bevroren frites en...

Xandrion deelnemers profiteren sinds 2011 bij Farm Frites van unieke inkoopcondities op een uitgebreid productportfolio gekoelde en bevroren frites en aardappelspecialiteiten. De missie van Farm Frites is simpel: het produceren van de beste frites. De reden? Omdat het simpelweg een waar genot is om heerlijke frites te eten. Niet voor niets beoordelen Xandrion deelnemers Farm Frites met een prachtige 8,1.

Over Farm Frites

Sinds 1971 produceert Farm Frites de meest smakelijke aardappelen. Inmiddels zijn zij uitgegroeid tot een wereldwijd aardappelverwerkend bedrijf in meer dan 100 landen, waarbij oog voor de natuur centraal staat. De kernwaarden van Farm Frites zijn puur, authentiek en passie. Samen met de telers werken ze continu aan het beste resultaat. De aardappelen worden rechtstreeks van het land met de grootste zorg verwerkt tot frites. Zij streven naar de ultieme klantervaring: de beste smaak van het land die een lach op ieders gezicht tovert.

Een uitgebreid productportfolio

Frites is er in allerlei soorten en maten. Farm Frites heeft dan ook een breed frites assortiment met voor ieder wat wils. Daarnaast is er ook ruime keuze uit diverse andere aardappelspecialiteiten, zoals zoete aardappel frites, aardappelpartjes, aardappelpuree en rösties.

Farm Frites speelt in op ontwikkelingen en trends in de markt. De afgelopen jaren was er bijvoorbeeld steeds meer behoefte aan verse, pure en smaakvolle producten. Producten met een verhaal, die zorgen voor een positieve smaakbeleving. In 2020 introduceerden zij daarom Chef’s Harvest: hét alternatief voor zelf verse frites snijden. Met deze rustiek gesneden frites bespaart u tijd en geeft u uw gasten toch de ultieme smaakbeleving.

Zorg voor de ultieme smaakbeleving bij uw gasten

Ook besparen op uw inkoop van frites en zorgen voor de ultieme smaakbeleving bij uw gasten? Neem contact op met Xandrion. Wij gaan graag met u in gesprek om te bekijken welke inkoopkansen en besparingsmogelijkheden Xandrion u kan bieden. Neem gerust contact met ons op voor een (digitaal) kennismakingsgesprek: T. 0318-421655 of info@xandrion.nl.