Tech en Dienstverlening

Stardekk helpt met commissievrije cadeaubonnentool Younight

Aangeboden door: Horecava
dinsdag, 20 oktober 2020

Younight is een gratis tool van Stardekk om cadeaubonnen te verkopen zonder afdracht van commerciële commissie. Dit initiatief van Stardekk is een ‘puur goodwill project’ zoals het hospitality softwarebedrijf het zelf noemt.

Al snel werd het duidelijk dat tijdens de eerste sluiting van de Horeca veel bedrijven moeite hadden om inkomsten te genereren. Als hospitality softwarebedrijf ging bij Stardekk hun hart meteen uit naar alle hospitality professionals in deze moeilijke tijd.

Younight biedt extra cashflow

“We zijn zeer begaan met de sector en het deed het ons pijn om te zien hoe moeilijk het voor sommige zaken is om het hoofd boven water te houden. Daarom wilden we graag iets doen om de sector te helpen en gingen op zoek naar een manier om ondersteuning te bieden. Vandaar zijn we van start gegaan met Younight, een online platform waarop commissievrije waardenbonnen gepromoot en verkocht kunnen worden. Met deze cadeaubonmodule kunnen hospitality professionals per direct extra cashflow genereren.” Aldus Stijn Provoost, Brand Marketeer bij Stardekk.

Cadeaubonnen zonder afdracht

Het idee om cadeaubonnen te verkopen en te promoten is niet nieuw maar de aanpak hierachter wel. De tool is geheel gratis voor alle hospitality professionals. Het enige dat de gebruiker nodig heeft, is een koppeling met een betalingsprovider om betalingen te ontvangen. Het unieke aan dit platform is ook dat Stardekk niet als tussenpartij aanwezig is.

De gelden gaan meteen van klant richting de hospitality zaak, zonder enige vertraging of commerciële commissie van Stardekk. Daarnaast is dit platform een open-platform voor zowel Stardekk klanten als niet-klanten. De enige vereiste is dat de deelnemer actief is als hotel, B&B, vakantiewoning of restaurant.


Younight biedt de mogelijkheid voor gasten om ervaringen vooraf te kopen of cadeau te doen aan vrienden en familie. Door een waardebon aan te kopen steunen gasten hun favoriete hospitality zaken. De waardebonnen worden opgestuurd per mail en kunnen verzilverd worden in de gekozen zaak.

“Wij zijn zeer tevreden dat we met Younight gestart zijn en zien dat diverse partijen hier al mooi gebruik van gemaakt hebben. Younight is snel, eenvoudig, veilig én gratis. Het vormt een duwtje in de rug dat de hospitality sector steun biedt tijdens deze moeilijke tijden.” Geeft Stardekk aan.

 

Voor aanmelden en meer informatie kijk ook op de website van Younight.