Personeel

Staat jouw vacature al (gratis) op Horecaburgemeester?

Aangeboden door: Horecava
maandag, 7 juni 2021

Eindelijk is de horeca weer een stukje verder open! Goed nieuws, maar tegelijkertijd staat social media vol met #personeelgezocht. Alleen daar bereik je voornamelijk gasten, en geen potentiële werknemers. Daarom lanceert de Horecaburgemeester vandaag haar eigen vacatureplatform. Om horeca ondernemers te steunen, zijn de eerste 50 vacatures gratis!

‘De horeca is open, maar waar is het personeel?’, koppen steeds meer nieuwsmedia. “We zien dat de nood in de branche hoog is, en willen met het vacatureplatform ondernemers helpen én mensen enthousiast maken voor het vak. De livegang van het platform komt dan ook, niet geheel toevallig, op een goed moment.” Vanuit de Horecaburgemeester helpen Kiki Mossink, Nadia Khaleghi en hun team bedrijven in de horeca- en foodbranche met marketing, strategie en conceptontwikkeling.

“Online bereiken wij ruim veertienduizend horecaprofessionals en -liefhebbers. Met onze marketingachtergrond en meer dan tien jaar ervaring op de horecavloer, weten wij de juiste mensen te vinden en raken”, vertelt Nadia Khaleghi, mede-eigenaar van de Horecaburgemeester.

Geen standaard vacatures

Kiki vult aan: “Een goede vacaturetekst schrijven kost tijd en het plaatsen op de juiste kanalen is vaak lastig. De horecabranche heeft baat bij het (snel vinden van) goed personeel. Via ons platform plaats je in vijf gemakkelijke stappen een strakke vacature, en kun je met eigen beeld de sfeer van jouw horecazaak neerzetten.

Daardoor krijgen potentiële medewerkers direct een goede indruk en is er grotere kans op een match. Uiteraard kunnen wij ondernemers helpen om alles uit hun vacature te halen: van schrijven en eindredactie van een sterke vacaturetekst tot een volledige wervingscampagne.”

Ook jouw vacature plaatsen op Horecaburgemeester? Wees er dan snel bij want de eerste 50 vacatures zijn gratis.