Speciale Rijks X Horecava actie

Aangeboden door: Horecava
maandag, 15 juni 2020

RIJKS® was een van de eerste high end restaurants die in het begin van de horeca sluiting begon met afhaalmaaltijden. En ook nu de horeca (deels) open is, blijven ze nog even heerlijke maaltijden maken voor thuis.

Naast afhaalmaaltijden, biedt RIJKS® ook veel (video) content voor op hun social media kanalen en voor bij de menu’s. Want bij elk menu zit een brief met videolinks waarin de menu’s van drie en zes gangen worden toegelicht door chef Joris Bijdendijk.

Iconische locaties

Elk filmpje is opgenomen op een iconische locatie. “Door de locaties op deze manier in beeld te brengen, hopen we iedereen een stukje bewuster te maken van de impact van de crisis.” Geven ze aan. “In onze ogen is RAI Amsterdam een combinatie van alle ideeën; een iconische plek in een getroffen branche, die door het faciliteren van de grootste vakbeurs van Nederland ook nog eens onlosmakelijk is verbonden aan de horeca. En dan de klap op de vuurpijl… Joris Bijdendijk heeft er destijds stage gelopen!”

Daarom hebben RIJKS® en Horecava speciaal voor jou een actie bedacht. Bekijk het filmpje en Joris legt je de actie je uit.

De actie is geldig van 8 t/m 14 juni 2020 en zet #hartvoordehoreca bij je bestelling. (Alleen afhalen in Amsterdam mogelijk)