De Lekkerste Wedstrijden Wedstrijden Horeca

5 redenen om mee te doen met het NK de Lekkerste 2024

Aangeboden door: Horecava
dinsdag, 5 december 2023

Ben jij trots op je vak en ben je benieuwd wat anderen van jouw culinaire creaties vinden? Dan hoor je thuis op het NK de Lekkerste tijdens Horecava, de leukste kookwedstrijd van het jaar. .... daagt jou uit om mee te doen. Hier volgen vijf redenen om je in te schrijven.

1. Je staat in de schijnwerpers
Met deelname aan het NK de Lekkerste zet je jezelf in de schijnwerpers. Ook met een tweede of derde prijs, of één van de andere prijzen, kun je publiciteit vergaren. Meedoen is top voor je marketing!

2. Je leert van collega's
Veel horecaprofessionals doen mee om te winnen, maar ook zonder winst is het NK de Lekkerste een mooie ervaring. Je ontmoet collega's, je ziet hun creaties en je leert van elkaar. Waar anders zie je zo veel verschillende talenten bij elkaar?

3. Je groeit als professional
Het NK de Lekkerste is een uitdagend evenement waar je je goed op moet voorbereiden. Ook tijdens de wedstrijd op het podium is het belangrijk je zaakjes goed voor elkaar te hebben. Best spannend, maar zeker ook leerzaam en goed voor je zelfvertrouwen. Het NK de Lekkerste is waardevol voor jou, maar ook voor je bedrijf; de kennis die je opdoet, komt ten goede aan de gehele organisatie.

4. Je kan het druk krijgen
Als je een prijs pakt tijdens het NK de Lekkerste is de kans groot dat je het druk krijgt in de zaak. Vele winnaars hebben dat aan den lijve ondervonden. Zelfs jaren later zijn de gerechten nog steeds populair.

5. Je gaat een geweldige dag tegemoet
Natuurlijk is het spannend en ben je druk met jouw gerecht. Maar rondom het podium van het NK de Lekkerste en zeker ook op Horecava is van alles te zien en te beleven. Kijk vooral rond en laat jezelf inspireren door collega's, fabrikanten en leveranciers.

Inschrijven
Je kunt je nu inschrijven voor het NK De Lekkerste op de website van Stichting de Lekkerste Wedstrijden. Het NK vindt plaats tijdens Horecava van 8 tot en met 11 januari 2024. Zien we je daar?

NK de Lekkerste 2024
Culinaire professionals kunnen meedoen aan acht wedstrijden tijdens het NK de Lekkerste 2024.
NK Lekkerste Broodje
NK Lekkerste Burger
NK Lekkerste Pasta
NK Pizza bakken
Lekker Anders
NK Lekkerste Vegan Burger
NK Loaded Fries
NK Lekkerste Pannenkoek

Schrijf je hier in
Bekijk hier het programma