Beursnieuws Start-ups en Innovatie

Radio Horeca keert terug

Aangeboden door: Horecava
woensdag, 21 december 2022

Middels een editie op de Horecava brengt Radio Horeca, powered by Bidfood & Horecava, de mooiste verhalen uit de horeca.

De Horeca is de grootste huiskamer van Nederland. Met Radio Horeca knallen we deze huiskamer binnen met de mooiste verhalen uit het vak. Verhalen met een lach, een traan en een grap. We gaan van het bittere naar het zoet.

Op dé Horecabeurs van Nederland verbindt Radio Horeca vakmensen in de wereld van eten en drinken. Samen doen we inspiratie op, leren we van elkaar en gaan we op zoek naar de beste innovaties.

In totaal zullen er 5 shows zijn waar kansen, uitdagingen, innovatieven en oplossingen binnen de Horecabranche aan bod zullen komen. We kickstarten de dag met Jordy en Simon. In deze show zal een Horecava Mega Mix te beluisteren zijn en heeft Ron Schouwenburg een dagelijkse column. Daarna de Bram & Jorrit show met al het laatste nieuws rondom Fastservice en Wijn. Vervolgens de Fan van Stefanie en Ben show, vol sterke kroegverhalen, horeca dilemma’s en hide & seek. Daarna gaan we op de borrel bij Joris en Claudia, in deze show zullen de laatste borrel- en cocktail trends besproken worden. Tot slot het Sluitrondje, waar een klein Horecafeest gebouwd gaat worden.

Recht tussen de oren, in het hart met Radio Horeca.

Deze zender is te beluisteren van 9 t/m 12 januari 2023, live van 9:00 tot 19:00 uur.
Luister mee via: radiohoreca.nl
Tune jij in?