Meer marge voor ‘slimme’ inkopers bij Sligro

Aangeboden door: Xandrion
maandag, 1 februari 2021

Sligro is één van de eerste partners waarmee Xandrion in 1997, toen nog RICN, een inkoopsamenwerking startte. Een unieke samenwerking,...

Sligro is één van de eerste partners waarmee Xandrion in 1997, toen nog RICN, een inkoopsamenwerking startte. Een unieke samenwerking, omdat Sligro langdurig en exclusief samenwerkt met Xandrion. Inmiddels profiteren ruim 850 Xandrion deelnemers van de scherpe inkoopcondities bij Sligro.

Over Sligro

In Nederland is Sligro marktleider en richt zich met een landelijk netwerk van Sligro zelfbedieningsgroothandels en bezorgcentra op groot- en kleinschalige horeca, recreatie, cateraars, grootverbruikers, bedrijfsrestaurants, pompstations, het midden- en kleinbedrijf, kleinschalige retailbedrijven en de institutionele markt. In de stadsregio Amsterdam doen zij dat ook met de groothandelsformule ‘De Kweker’.

In een langjarig strategisch partnership met Heineken verzorgt Sligro de exclusieve distributie van de Heineken fustbieren in Nederland. In de institutionele markt opereren zij onder de naam Van Hoeckel, in de overige marktsegmenten onder de naam Sligro. Sligro en Van Hoeckel hebben beide een specifiek op hun markten gerichte commerciële organisatie en maken operationeel gebruik van een gezamenlijk (bezorg) netwerk. Met een zeer ruim assortiment van 75.000 artikelen, een eigen ZIN Inspiratielab en gedreven specialisten zijn zij dé partner voor de foodprofessional.

De 4 kenmerken van Sligro

Sligro kent vier unieke eigenschappen: behulpzame medewerkers met veel productkennis, unieke producten, de vele oplossingen én de vele voordelen die het u oplevert wanneer u bij Sligro inkoopt. Daarom kunt u bij Sligro rekenen op:

  • Unieke merken voor foodprofessionals;
  • Meer marge voor slimme inkopers (zeker via het raamcontract met Xandrion);
  • Service en gemak voor u als ondernemer;
  • Altijd goed en persoonlijk advies.

Dé Verspartners van Sligro

Sligro werkt met een viertal vaste Verspartners:

  • SmitVis: Bij SmitVis hechten ze waarde aan kwalitatieve, duurzaam gevangen vis. Visspecialist SmitVis, grootste visinkoper van Nederland, is Sligro partner voor alle visproducten. SmitVis stelt dagelijks het uitgebreide assortiment vis en schaal- en schelpdieren van Sligro samen.
  • Slagerijen Kaldenberg: Kaldenberg staat voor topkwaliteit. Ze zijn de verspartner voor perfect vlees, uit Nederland en over de grens.
  • Smeding: De samenwerking met Smeding Groenten en Fruit staat garant voor dagverse aanvoer van de allerbeste groenten en fruit. Naast alle gangbare soorten vindt u hier ook bijzondere exoten.
  • Ruig: Ruig Wild en Gevogelte is dé verspartner voor ambachtelijke poeliersproducten. Het hele jaar door biedt Ruig een uitstekende selectie Wild en Gevogelte.

Dubbel voordeel

U profiteert dubbel wanneer u producten van de bij Xandrion aangesloten fabrikanten via Sligro inkoopt! U profiteert dan van zowel de scherpe Xandrion condities bij Sligro als van de Xandrion condities bij de betreffende fabrikanten.

Start met besparen bij Sligro!

Wij gaan graag met u in gesprek om te bekijken welke inkoopkansen en besparingsmogelijkheden Xandrion u o.a. op het gebied van horecagroothandel kan bieden. Neem gerust contact met ons op voor een (digitaal) kennismakingsgesprek: T. 0318-421655 of info@xandrion.nl.