Personeel

Jouw personeelsvraagstuk beantwoord op Horecava

Aangeboden door: Horecava
woensdag, 2 oktober 2019

We weten het allemaal: er is krapte op de arbeidsmarkt, en niet zo maar krapte, nee, een gigantische krapte. Zo kopte de NOS begin september dat het personeelsverloop de strop is voor de Nederlandse horeca en ons maar liefst 1,4 miljard per jaar kost. Zijn er 10.000 vacatures die structureel niet worden ingevuld en sluiten horecazaken omdat ze geen personeel hebben.

Zonder goed personeel is er géén horeca

Om je te helpen met jouw personeelsvraagstuk hebben we komende Horecava op het TrendLAB een interactief Personeelsplein voor zowel werkgevers als werknemers. Daar helpen we jou met jouw personeelsuitdagingen, laten we succesvolle cases zien en dragen we verschillende oplossingen aan om jou te helpen in deze krappe arbeidsmarkt. Dit is dé plek voor elke horeca ondernemer die met dit onderwerp te maken heeft.

Neem deel aan workshops om het on-boarding proces van nieuwe werknemers te optimaliseren, bekijk wat voor trainingen er worden aangeboden, doe een korte persoonlijkheidstest en bekijk wat het inhoudt voor jou als ondernemer of als werknemer. Daarbij maakt SVH de Arbeidsmonitor van 2019 bekend met daarin de feiten en cijfers van dit jaar.

Verschillende oplossingen op het Persoonsplein

Bekijk de vacatures op de gigantische vacaturewand, waar  je 4 dagen lang je personeelsvraag kunt uitzetten en waar professionals aan de slag gaan om passende matches voor je te vinden. Krijg tips & tricks, leer van succesvolle cases om zo creatief te zijn in het werven en behouden van personeel met behulp van innovaties, organisaties en eigen creatieve geest. Zorg dat je medewerkers ambassadeurs worden van je zaak en jouw visie omarmen. En zie welke technische en innovatieve oplossingen, zoals afrekenen aan de tafel zonder personeel, je hierbij helpen.

Zit jij ook met een personeelsuitdaging? Dan is het Personeelsplein een must visit op Horecava!