Personeel TOPPR van de maand Horeca

Horeca TOPPR gezocht!

Aangeboden door: Horecava
maandag, 16 januari 2023

Tijdens Horecava 2023 hebben we het TOPPR-initiatief afgetrapt en zijn we gestart met de speurtocht naar horeca TOPPR's. Zonder deze horecamedewerkers zou de ‘huiskamer van Nederland’ simpelweg niet bestaan. Dus, zet jouw collega ook in het zonnetje!

Horecamedewerkers staan onder enorme druk door het personeelstekort. Ze draaien vaak extra uren en dagen. Waardering voor deze hardwerkende mensen is zeker in deze tijd cruciaal. Een tip (fooi) is tegenwoordig een uitzondering, terwijl de waardering van de gasten juist zo’n belangrijke motivatie is voor het personeel. Werken in de horeca is namelijk passie voor gastvrijheid.

TIPPR vindt het belangrijk om hardwerkende horecamedewerkers in het zonnetje te zetten en onze waardering uit te spreken naar deze TOPPR’s. Daarom wordt er elke maand één horeca-TOPPR gekozen die een podium krijgt.
Geef ook een horeca TOPPR op!

Horeca TOPPR

Missie

Meer waardering voor horecamedewerkers creëren door ze een podium te geven en op deze manier de horeca onder de aandacht te brengen.

Visie

Door het personeelstekort is het noodzakelijk om de bestaande medewerkers extra te waarderen. Door horecamedewerker in de spotlight ze zetten, creëren we bewustwording en waardering voor de horeca.

Doelstelling

Elke maand één TOPPR kiezen die in het zonnetje wordt gezet, om zo meer aanzien te creëren voor horecamedewerkers.

Wat houdt een horeca-toppr in?

Elke maand kiezen wij een horecamedewerker uit die we een podium geven via de socials van TIPPR en de partners die dit initiatief ondersteunen.

Waarom wil je horeca-toppr zijn?

Als TOPPR van de maand zal je in het zonnetje worden gezet. We zullen je via social media extra onder de aandacht brengen en ook jouw werkplek een extra podium geven.

Daarnaast ontvang je een TOPPR-pakket om er een feestje van te maken. Elke maand is het weer een andere prijs en aan het eind van het jaar zal de TOPPR van het jaar gekozen worden. Deze TOPPR gaat als gast de horeca zelf beleven als echte winnaar!

Wanneer ben je een horeca-toppr?

Een horeca-toppr is een horecamedewerker die zich onderscheidend heeft opgesteld en een bijzondere bijdrage heeft geleverd.

Hoe wordt een horeca-toppr uitgekozen?

Elke maand kun jij je horeca-toppr insturen via www.tippr.nl/toppr. Horecamedewerkers kunnen door hun collega’s, leidinggevende of gasten opgegeven worden als zij iets extra’s hebben gedaan. Deze medewerker verdient extra waardering als deze bijvoorbeeld een werkdienst heeft overgenomen, een extra dag heeft gewerkt, een menu heeft bedacht of bijvoorbeeld iets extra’s voor een gast heeft gedaan.

Ben jij de horeca-toppr van 2023?

Op de laatste dag van iedere maand zal de horeca-toppr van de maand worden bekendgemaakt. Aan het eind van het jaar worden alle TOPPR’s nogmaals benoemd en wordt er door de horeca gestemd wie de horeca-toppr van het jaar is.

Waarom doen we dit?

Horecamedewerkers vinden is erg lastig. Steeds minder mensen willen in de horeca werken of werken een kortere tijd. Door horecamedewerkers in het zonnetje te zetten, voelen ze zich extra gewaardeerd, waardoor ze hun werk nog leuker gaan vinden. Ze zullen langer blijven werken en eventueel nieuwe medewerkers werven.

Heb jij een collega of horecamedewerker die je in het zonnetje zou willen zetten? Stuur hieronder je gegevens en verhaal in. Waarom is hij/zij volgens jou de horeca-toppr van de maand? Misschien staat jouw collega of horecamedewerker straks wel op het podium.

Spreek jouw waardering uit voor jouw horeca-toppr en laat zien dat ze het niet voor niets doen!

Geef ook een horeca TOPPR op!