The Colour Café door The Colour Kitchen en MAAS
Personeel Horeca

Geef jij al zichtbaar kleur aan jouw organisatie?

Aangeboden door: Horecava
donderdag, 14 december 2023

The Colour Kitchen en MAAS slaan de handen ineen voor The Colour Café. Een koffiebar voor en door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De gezamenlijke inspanningen van deze twee organisaties beloven niet alleen een positieve IMPACT voor de maatschappij, maar ook een nieuwe kijk voor bedrijven op de inzetbaarheid van mensen.

Beide organisaties hebben het belang van sociaal ondernemen verankerd binnen de gehele organisatie. Wij geloven dat iedereen waardevol kan zijn voor de maatschappij. In een tijd van krapte op de arbeidsmarkt zien dan ook kansen voor bedrijven om op een bredere manier naar de inzetbaarheid van mensen te kijken. De komende tijd zetten wij onze expertise in om deze doelgroep met de juiste begeleiding de nodige vaardigheden te geven door te stromen naar een betaalde baan.

Met the Colour Café, een koffiebar voor en door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, geven we zichtbaar kleur aan een organisatie. Hier creëren we een in- en uitstroom plek voor ongekend talent en zorgen we voor geschikte kandidaten voor andere organisaties.

Benieuwd naar deze samenwerking? Lees het artikel hier verder.

The Colour Kitchen en MAAS slaan de handen ineen voor The Colour Café