Entree en Horecava lanceren trendmagazine 2021

Aangeboden door: Horecava
woensdag, 27 januari 2021

Stijlvol bewaarnummer Entree Magazine en Horecava editie De eenmalige glossy is bestemd voor professionals uit de hele horecabranche. Meer dan...

Stijlvol bewaarnummer Entree Magazine en Horecava editie

De eenmalige glossy is bestemd voor professionals uit de hele horecabranche. Meer dan 50.000 van hen krijgen het stijlvolle bewaarnummer gratis toegestuurd (de abonnees van Entree Magazine én alle ‘prime’ bezoekers/relaties van Horecava). Daarnaast wordt het magazine digitaal verspreid onder de abonnees van de wekelijkse nieuwsbrief van Entree Magazine én die van Scoops, de maandelijkse nieuwsbrief van Horecava. Nog eens goed voor 150.000 adressen.

Bijna 250 pagina’s inspiratie

In Trending Topics 2021 blikken hospitality-experts vooruit: welke trends kunnen we komend jaar verwachten en welke invloed heeft de huidige crisis daarop? Het magazine bestaat uit ruim tien thema’s die iedere horecaprofessional aanspreekt, waaronder food, delivery, bier, technologie, bar en personeel. In ieder ‘katern’ blikken we vooruit met experts: hoe gaat de biermarkt zich herstellen? Hoe groot gaat de bezorgmarkt worden? En hoe overleef je als kleine cocktailbar? Wat is de toekomst van hotels? Nog altijd ontwikkelt de horecabranche zich volop. Veel trends die we al voor corona zagen, zijn zelfs in een stroomversnelling gekomen. In Trending Topics 2021 lees je er alles over: ruim 200 pagina’s inspiratie en informatie!

Carlijn Groen gasthoofdredacteur

Voor deze co-productie is Carlijn Groen, Director Food Horecava, gasthoofdredacteur. Zij zegt: “Gelukkig kunnen wij op 1 februari toch een uniek event organiseren, ook al is het virtueel. Dat geeft energie en ben ik enorm blij om. Het magazine is hierop een mooie, tastbare aanvulling. Naast ons bruisende programma, is dit magazine ook een bron van inspiratie het hele jaar door. Een echte must-have!”