De week van jouw toekomst!

Aangeboden door: Gastvrijheidscoach
donderdag, 4 maart 2021

Gratis E-learnings en meer.. FNV Catering heeft samen met de Gastvrijheidscoach diverse e-learnings ontwikkeld, zodat cateringmedewerkers juist nu kunnen investeren...

Gratis E-learnings en meer..

FNV Catering heeft samen met de Gastvrijheidscoach diverse e-learnings ontwikkeld, zodat cateringmedewerkers juist nu kunnen investeren in hun ontwikkeling op het gebied van leidinggeven, persoonlijke ontwikkeling en omgang met gasten. Deze worden aangeboden op www.hospitalityacademy.nu


De week van jouw toekomst

Gedurende De week van jouw toekomst van 1 tot en met 5 maart introduceert FNV hun e-learnings. De week van jouw toekomst is een initiatief van FNV Catering om medewerkers juist nu in het zonnetje te zetten en hen voor te bereiden op hun toekomst. Zo zijn er vier kookvideo’s waarin samen met (bekende) gasten praat over het prachtige cateringvak en het belang van opleiding en ontwikkeling. De hele maand maart kan iedereen gratis de e-learnings volgen.

FNV Catering vond in de Gastvrijheidscoach een partner die niet alleen de software levert, maar ook de gehele ontwikkeling van de verschillende learnings heeft gerealiseerd.

Van creatief proces tot ontwikkeling en realisatie. We zijn enorm trots en blij met het eindresultaat en de werkwijze van “de jongens” van de Gastvrijheidscoach.

In de eerste drie dagen zijn er al ruim 400 aanmeldingen voor de e-learnings en de eerste reacties zijn enorm enthousiast.

“Het fijne van de samenwerking met de Gastvrijheidscoach is dat zij alles in huis hebben om deze opdracht te realiseren. Ze denken overal over mee, zijn vernieuwend en hebben een prachtig resultaat geleverd. Ja, een mooi begin van een fijne samenwerking met deze enthousiaste groep mensen” 

 

logo hospitality academy

Een creatieve zoektocht

Normaal gesproken maakt de Gastvrijheidscoach e-learnings voor opdrachtgevers die dit voor zijn/haar medewerkers faciliteert. Voor FNV Horecabond ligt dit anders, de e-learnings moeten aantrekkelijk zijn om mensen te triggeren om zich te willen ontwikkelen. Echt gericht op persoonlijke ontwikkeling, leuke verhaallijnen en interessante kennis zodat je na het volgen van een module iets geleerd te hebben wat direct toe te passen is op je eigen werk. Het was dan ook een creatieve zoektocht naar de juiste formule. Nu we die formule gevonden hebben zijn er een aantal aantrekkelijke  formats ontwikkeld.  Dit heeft als resultaat dat de learnings niet alleen leerzaam zijn maar vooral leuk!

Neem bijvoorbeeld de module waar je als deelnemer collega ‘Yvonne’ gaat helpen bij het maken van keuzes in bepaalde werksituaties. Deze e-learning duurt ongeveer 3,5 uur. FNV ging er van uit  dat deelnemers er een aantal dagen over zouden doen, want je kan de learnings in je eigen tempo volgen. Maar de eerste paar honderd deelnemers maken hem in een dag af.

“Het is net Goede Tijden, Slechte Tijden, je wilt gewoon weten hoe het verder gaat met Yvonne”

Patrick Treichl, directeur De Gastvrijheidscoach vult aan; “We zijn  enorm trots dat FNV Horecabond ons heeft gevraagd voor deze opdracht en kijken nu al uit naar de ontwikkeling van de volgende e-learnings”

Kijk op www.weekvanjouwtoekomst.nl en schrijf je vandaag nog gratis in voor de e-learnings en ontdek wat er nog meer te doen is!