Personeel

Bedrijfsacademies voor het terugdringen van personeelstekort

Aangeboden door: Horecava
maandag, 27 maart 2023

Eén van de oplossingen voor het terugdringen van personeelstekort is door jouw (nieuwe) medewerkers snel in te werken en/of te trainen. En dat is precies wat je kunt doen met het nieuwe e-learningplatform van Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH). Zo heb je nieuwe medewerkers snel aan boord en blijft huidig personeel uitgedaagd en willen ze graag bij je blijven werken.

Een complete alles-in-1 oplossing

Jouw medewerkers verdienen de beste mogelijkheden om te groeien in hun vak. De bedrijfsacademies van SVH helpen jou als ondernemer, (HR-) manager of leidinggevende om te investeren in je personeel. Binnen twee weken kun je een volledig op maat gemaakte academy startklaar hebben, wat betekent dat jouw nieuwe medewerkers binnen no time zijn ingewerkt. Voor je huidige personeel bieden de bedrijfsacademies een uitdaging, waarmee je als ondernemer de kans vergroot dat personeel blijft.

Wat is een online bedrijfsacademy?

Een online bedrijfsacademy is een platform waarop medewerkers e-learnings vinden over alles wat met het vak en het werk te maken heeft, aangepast op de wensen van een bedrijf. Hiermee is een bedrijfsacademy jouw complete alles-in-1 oplossing waarmee medewerkers snel up and running zijn in 4 stappen: preboarding, onboarding, inwerken en professionaliseren.

De meerwaarde van bedrijfsacademies

  • Blink uit als werkgever door in je medewerkers te investeren
  • Laat medewerkers op een eenvoudige en goedkope manier de juiste skills beheersen
  • Vergroot niet alleen de vakkennis van medewerkers, maar ook hun werkgeluk
  • Zorgt ervoor dat medewerkers direct kennis en skills kunnen toepassen op de werkvloer

Deze ondernemers gingen je voor

De internationale hotelketen Hyatt heeft drie hotels in Nederland waar in totaal 350 medewerkers werken. Voor hen is het belangrijk dat nieuwe medewerkers goed voorbereid zijn en daardoor zelfverzekerd kunnen starten. Door het online e-learningplatform krijgen (nieuwe) medewerkers bij Hyatt een goede onboarding, zonder dat managers hier veel tijd aan kwijt zijn. Aan de hand van filmpjes, opdrachten en vragen neemt de training medewerkers mee in alle dagelijkse werkzaamheden. Hyatt is niet de enige die positief is over de bedrijfsacademies van SVH. Lees meer succesverhalen van verschillende ondernemers.

Waar moet je beginnen?

Interesse in een bedrijfsacademy voor jouw personeel? Met SVH zet je gezamenlijk een online bedrijfsacademy op, toegespitst op jouw wensen en bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan het leerniveau of de verschillende onderwerpen. Ook zijn er al panklare bedrijfsacademies te verkrijgen, zoals leidinggevende bediening, manager/ondernemers en specialisaties als koffie en wijn. Het volledige stappenplan om te beginnen met een online academy vind je op de website van SVH.

Gratis demo aanvragen

Wil jij de voordelen van een bedrijfsacademy zelf ervaren? Vraag dan geheel vrijblijvend een gratis demo aan. Heb je nog vragen? Neem dan eerst contact op met SVH.