Personeelsplein

Met het oog op het huidige personeelstekort in de branche, zal ook dit jaar het personeelsplein weer onderdeel zijn van Horecava. Bij het personeelsplein wordt de bezoeker geïnspireerd en geholpen in het vinden, binden en boeien van medewerkers. Er wordt aandacht besteed aan het aantrekken van personeel, je krijgt handvatten voor de on-boarding en binding met werknemers en tips voor het extern inhuren van krachten. Ook krijg je nieuwe inzichten om werknemers te werven en ze vervolgens te behouden.

Horecava - Themadag Arbeidsmarkt Horeca - Behoud van Personeel

Op het interactieve Personeelsplein vind je alles omtrent personeel. Van het uitzetten van een goede vacature tot het selecteren, boeien en binden. Een grote vacaturewand met een groot aanbod, of je nou op zoek bent naar een chef, een gastvrouw, barista of foodmarketeer? De recruiters staan voor je klaar om in 4 dagen de perfecte match voor je te vinden. Vragen over wet- en regelgeving, de nieuwe WAB? Ook daar vind je jouw antwoord op, zoveel mogelijk om jou te ontzorgen in deze moeilijke arbeidsmarkt.

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!