Veelgestelde vragen over het registreren voor Horecava

Horecava richt zich op eindbeslissers in horeca, catering en hotellerie. Wanneer je behoort tot deze doelgroep kun je op uitnodiging (en door gebruik te maken van een registratiecode) het evenement bezoeken.
Heb je geen uitnodiging dan is het mogelijk om een ticket te kopen via de website. Kosten hiervoor zijn € 55,00 (excl. BTW).

Dit kan verschillende redenen hebben. Wij sturen uitsluitend uitnodigingen naar bezoekers die afgelopen jaren de beurs bezocht hebben en van wie het e-mailadres bij ons bekend is via bijvoorbeeld de nieuwsbrief. Zou jouw e-mailadres bij ons bekend moeten zijn? Dan kan het zijn dat je e-mailadres nog niet met de mailing is meegegaan.

Mocht er een vermoeden zijn de e-mail wel ontvangen had moeten zijn en is deze toch niet aangekomen, dan kan dat gecontroleerd worden. Als op onderstaande link geklikt wordt, dan kan de e-mail met de codes die eerder verzonden zijn, opnieuw worden verstuurd.
Indien het e-mailadres niet op de verzendlijst staat en er dus niet eerder al een e-mail is verzonden, wordt daar ook bericht van verstuurd.

CODE KWIJT

Vergeet ook niet om altijd even het spamfilter te checken.

Tot Horecava 2024 voorbij is, of de kaartjes op zijn.

Neem contact op met de school. Zij weten of er toegang voor studenten is geregeld en hoe die verkregen kan worden.

De pers die bekend is bij Horecava krijgt een persoonlijke uitnodiging.
Voor meer informatie zie de accreditatie of neem contact op met Mineke Vrijenhoek.

Horecava richt zich op eindbeslissers binnen de horeca, fastservice, catering, logies en leisure. Wanneer je behoort tot deze doelgroep kun je op uitnodiging het evenement bezoeken. Met een registratiecode vanuit Horecava en/of exposant van Horecava kun je je via de registratiemodule aanmelden en is het bezoek aan Horecava kosteloos.

Wanneer je geen persoonlijke uitnodiging hebt ontvangen maar het evenement wel wil bezoeken is er de mogelijkheid om een toegangsticket te kopen via de website. Kosten voor een ticket zijn € 55,00 (excl. BTW).

Registreren voor Horecava 2024 kan vanaf oktober 2023. Dit kun je doen via de registratiepagina op de website. Heb je een persoonlijke code of een kortingscode dan kun je deze gebruiken bij je registratie.

Wij hebben de keuze gemaakt om selectiever uit te nodigen en ons te richten op uitsluitend (eind)beslissers binnen de horeca, fast service, catering, logies en leisure. Mocht je geen registratiecode hebben ontvangen, dan is het mogelijk om via je eigen leverancier/partner een toegangscode te ontvangen mits deze standhouder is op Horecava. Als dit niet het geval is, dan is het mogelijk om een ticket te kopen via de website. Kosten hiervoor zijn € 55,00 (excl. BTW).
Horecava is de vakbeurs voor ondernemers, beslissers en professionals uit de foodservice branche. Voor hen is beursbezoek gratis. De mensen waarvan wij weten dat zij in de doelgroep zitten hebben een mail met een toegangscode gekregen. Heb je geen code ontvangen, maar val je wel binnen de doelgroep? Dan kun je een gratis toegangscode aanvragen.

Bij problemen of vragen over het bestellen van entreekaarten raden wij aan de veelgestelde vragen goed door te lezen. Geeft dit geen antwoord op de vraag dan kan er contact opgenomen worden via registration@rai.nl. Vanwege drukte kan het voorkomen dat er wat langer dan gebruikelijk op een reactie gewacht moet worden.

Check altijd eerst of de bevestigingsmailing wellicht is die in de spambox terecht gekomen. Is dat niet het geval, dan kan de registratiehelpdesk deze opnieuw toesturen. Neem dan contact op per e-mail registration@rai.nl.

Het is mogelijk dat er al eerder met dit emailadres is getracht te registreren. Stuur in dit geval een e-mail naar registration@rai.nl. Zij zullen het e-mailadres vrijgeven zodat er opnieuw geregistreerd kan worden.  

Nee, dat is niet mogelijk. Bezoekers moeten zich individueel registreren met zijn/haar persoonlijke e-mailadres.

De kortingscode voor jouw collega of partner in de foodservice ontvang je zodra jij je eigen kosteloze registratie voltooid hebt. Deze aanbieding met 50% is beperkt beschikbaar. OP = OP.

Nee, wij hebben de keuze gemaakt om selectiever uit te nodigen en ons te richten op uitsluitend eindbeslissers binnen de horeca, fastservice, catering, logies en leisure. We bieden jou wel een registratiecode aan met 50% korting voor jouw collega of partner in de foodservice, deze code met korting ontvang je zodra jij je eigen kosteloze registratie voltooid hebt. De aanbieding met 50% korting is beperkt beschikbaar, OP = OP.

Nee, dat is niet mogelijk. Er kan maar één persoon uitgenodigt worden met korting.

Nee, dat kan niet. De gestuurde uitnodiging is persoonlijk en staat op naam van de ontvanger.

Nee, dat is niet mogelijk. Als er eenmaal geregistreerd is met de persoonlijke code staat het ticket op naam en is het niet overdraagbaar. Bij de ingang wordt gecontroleerd op geldige legitimatie.

Je kunt je registreren tot en met 11 januari 2024.

Nee, we bieden geen NS treintickets aan bij registrsatie voor een bezoek aan Horecava. Alles over vervoer naar RAI Amsterdam is te vinden op de Reis & verblijf pagina.

Ja, het toegangsbewijs voor Horecava is geldig van 8 tot en met 11 januari 2024.

Nee, dan is er nog niet geregistreerd voor Horecava 2024.  Het hebben van een ‘MijnHorecava’- account biedt voordelen op het Horecava platform om zo het maximale uit het beursbezoek te halen. Om het evenement te bezoeken, is het nodig om te registreren en in bezit te zijn van een geldig entreebewijs en identiteitsbewijs.

Horecava kan bezocht worden met een geldig entree- en identiteitsbewijs. Er is geen inlog op ‘MijnHorecava’ nodig.

Ja, e-tickets zijn bij de entree ook te scannen vanaf een smartphone. E-tickets hebben ook onze voorkeur in verband met het milieu.

Nee, de uitnodigingskaart is geen ticket.

Bevestig de uitnodigingskaart online op Horecava met de code op op uitnodiging. Een bevestiging en e-ticket wordt per e-mail verstuurd.

Op vertoon van een geldig identiteitsbewijs bij de entree kan met het persoonlijke ticket de beurs meerdere dagen bezocht worden. De toegangsbadge is niet overdraagbaar en de ID-gegevens moeten overeenkomen met de gegevens op de badge/ticket.

Let op: de barcode wordt geblokkeerd na uitgifte van de badge en kan niet gekopieerd worden.

Mocht er een vraag niet bij staan en de registratie lukt niet, mail dan naar registration@rai.nl. Vanwege drukte kan het voorkomen dat er wat langer dan gebruikelijk gewacht moet worden op een reactie.