HORECAVA STREET TAKEOVER – SPETTEREND AVONDPROGRAMMA IN HET CENTRUM VAN AMSTERDAM 

Voor de allereerste keer in 63 jaar Horecava bieden we nu ook een spectaculair avondprogramma: De Horecava Street Takeover!
Samen met jou en verschillende partners nemen we op 7,8 en 9 januari de Reguliersdwarsstraat in Amsterdam over. 

Of je nu Horecava bezoeker of exposant bent, dit unieke avondprogramma is dé gelegenheid om nog even in de beurssfeer te blijven, te dineren, netwerken, borrelen of om een feestje te vieren.

Vanaf de beurslocatie ben je met de Noord/Zuidlijn in 7 minuten op de locatie. De Reguliersdwarsstraat is dé verrassende day & night bestemming in hartje Amsterdam. Rijk aan internationale keukens, een breed scala aan bars, grand cafés en nieuwe concepten. Hier geeft de Horecava Street Takeover jou de mogelijkheid om in een ontspannen sfeer het (één op één) contactmoment te verlengen en te ontspannen na een beursdag. Daarbij ontvang je met je persoonlijke Horecava Badge 10% korting op horecabestedingen binnen de aangesloten horecagelegenheden.

 

MIS HET NIET!

Datum: 7, 8 en 9 januari 2019
Tijd: vanaf 18:00 tot sluit
Locatie: Reguliersdwarsstraat in Amsterdam
Ben je exposant en wil je ook een (netwerk)borrel diner of feest voor je relaties organiseren, dan bieden we tijdens de Horecava Street Takeover die mogelijkheid! Neem contact op met Hilde Veenstra via h.veenstra@rai.nl voor meer informatie.
Tot dan bij de Horecava Street Takeover!

Partners