Horecava | 11 - 14 januari 2021

Food

Proeven staat centraal in het segment Food. Diverse levensmiddelen leveranciers laten je de nieuwste producten zien. Bezoek de Food Markt, laat je inspireren op het gebied van vegan, unieke combinaties en de lokale- en wereldkeuken. 

Locatie op de beurs Deelnemers Meer over dit segment

Delivery & Mobility

In het Delivery & Mobility segment maak je kennis met kennis met zowel ‘klassieke’- en ‘nieuwe’ vervoersmiddelen, partners in maaltijdbezorging en alle aspecten die komen kijken bij het zelfstandig inrichten van een (maaltijd)bezorgingstraject.  Van wet- en regelgeving tot bezorgkeukens en Co2 neutrale voertuigen.

Locatie op de beurs Meer over dit segment

Bar

Het segment Bar gaat verder dan de standaard frisdrank, wijn, bier en gedestilleerd. Ook barapparatuur, workshops over food pairing, speciaal bieren, alcohol vrije en - arme dranken, vruchtensappen en tips & tricks over je drankkaart vind je hier.

Locatie op de beurs Deelnemers Meer over dit segment

Fast Service

Het zeer levendige segment Fast Service biedt je alles op het gebied van dispensers, sauzen, oliën, vetten, (diepvries) snacks, fast food en softijsmachines. Daarnaast vind je hier de Lekkerste Wedstrijden en de nieuwste ontwikkelingen in Fast Service.

Locatie op de beurs Deelnemers Meer over dit segment

Facility & Hospitality

In het nieuwe segment Facility & Hospitality vind je innovatieve bedrijven die een bijdrage aan the next level of hospitality in de facilitaire dienstverlening bieden. Op het kennisplein is er tijdens interactieve sessies aandacht voor thema’s als high tech, high touch, waste, food safety en cleaning.

Locatie op de beurs Meer over dit segment

 

 

Koffie, Thee & Bakkerij

Het segment Koffie, Thee en Bakkerij geeft een breed van aanbod en trends rondom het bakkersambacht, koffie en thee. Beleef het koffie event met een rauw randje: Coffee Stage. Vind je opleiding voor het bakkersambacht, daarnaast vind je hier alles op het gebied van groothandels en inkooporganisaties, chocolade, grondstoffen en eindproducten.

Locatie op de beurs Deelnemers Koffie & Thee

Deelnemers Bakkerij Meer over dit segment

Grootkeuken

Het segment dat overal toepasbaar is in je bar, restaurant of hotel het segment Grootkeuken heeft alles op het gebied van keukenapparatuur, koel-, vries-, diepvriesapparatuur, vaatwas-, was- en strijkmachines.

Locatie op de beurs Deelnemers Meer over dit segment

Dienstverlening, automatisering, interieur en design

Het segment Dienstverlening, Automatisering, Interieur en Design biedt je de laatste trends op het gebied van interieur, hotelinrichting, verlichting en hotelconcepten. Ontdek de nieuwste automatiseringsopties, software, bedrijfskleding, interieur opties en mogelijkheden.

Locatie op de beurs Deelnemers Inrichting & Design

Deelnemers Dienstverlening Meer over dit segment