TrendLAB

Beleef de nieuwste trends in de foodservice branche, ervaar hoe je ze morgen toe kunt passen in jouw onderneming, maak kennis met tientallen start-ups in het Start-upLAB, vraag advies aan in het AdviesLAB, belicht je personeelsvraagstuk op het Personeelsplein en ervaar de verschillende werelden in Food Culture

Locatie op de beurs

Food

Proeven staat centraal in het segment Food. Diverse levensmiddelen leveranciers laten je de nieuwste producten zien. Bezoek de Food Markt, laat je inspireren op het gebied van vegan, unieke combinaties en de lokale- en wereldkeuken. 

Locatie op de beurs Deelnemers Meer over dit segment

Delivery & Mobility

Inspiratie en advies op het gebied van Delivery & Mobility. Van waarom beginnen met maaltijdbezorging en voertuigwetgeving tot dark kitchens.

Locatie op de beurs Meer over dit segment

Bar

Het segment Bar gaat verder dan de standaard frisdrank, wijn, bier en gedestilleerd. Ook barapparatuur, workshops over food pairing, speciaal bieren, alcohol vrije en - arme dranken, vruchtensappen en tips & tricks over je drankkaart vind je hier.

Locatie op de beurs Deelnemers Meer over dit segment

Fast Service

Het zeer levendige segment Fast Service biedt je alles op het gebied van dispensers, sauzen, oliën, vetten, (diepvries) snacks, fast food en softijsmachines. Daarnaast vind je hier de Lekkerste Wedstrijden en de nieuwste ontwikkelingen in Fast Service.

Locatie op de beurs Deelnemers Meer over dit segment

Facility & Hospitality

In dit nieuwe segment Facility & Hospitality vind je facilitaire leveranciers en dienstverleners. De stands zijn gelegen rondom een kennisplein waarop de nieuwste innovaties en producten van  exposanten en andere partners te vinden zijn. Op het plein staat een netwerktafel waar meerdere keren per dag een presentatie of workshop gegeven wordt en waar lunchsessies voor facilitair genodigden georganiseerd worden. Hier delen beleidsmakers en toonaangevende experts hun visie en kennis

Locatie op de beurs Meer over dit segment

Koffie, Thee & Bakkerij

Het segment Koffie, Thee en Bakkerij geeft een breed van aanbod en trends rondom het bakkersambacht, koffie en thee. Beleef het koffie event met een rauw randje: Coffee Stage. Vind je opleiding voor het bakkersambacht, daarnaast vind je hier alles op het gebied van groothandels en inkooporganisaties, chocolade, grondstoffen en eindproducten.

Locatie op de beurs Deelnemers Koffie & Thee

Deelnemers Bakkerij Meer over dit segment

Grootkeuken

Het segment dat overal toepasbaar is in je bar, restaurant of hotel het segment Grootkeuken heeft alles op het gebied van keukenapparatuur, koel-, vries-, diepvriesapparatuur, vaatwas-, was- en strijkmachines.

Locatie op de beurs Deelnemers Meer over dit segment

Dienstverlening, automatisering, interieur en design

Het segment Dienstverlening, Automatisering, Interieur en Design biedt je de laatste trends op het gebied van interieur, hotelinrichting, verlichting en hotelconcepten. Ontdek de nieuwste automatiseringsopties, software, bedrijfskleding, interieur opties en mogelijkheden.

Locatie op de beurs Deelnemers Inrichting & Design

Deelnemers Dienstverlening Meer over dit segment