MARKETING BREAKFAST CLUB

In samenwerking met Foodservice XS presenteren wij speciaal voor alle marketeers in foodservice op woensdagochtend, 9 januari 2019, de Marketing Breakfast Club.Tijdens de Marketing Breakfast Club brengen we jou, als marketeer, in een ochtend up-to-date over één van de belangrijkste thema's van de toekomst: circulariteit. Doe inspiratie op, vergroot je kennis, breid je netwerk uit en leer van interessante showcases en andere marketeers. De Marketing Breakfast Club is dé plek voor alle marketeers uit de Foodservice branche.

                             

Programma

08:30 – 09:00 uur: Breakfast
09:00 - 09:15 uur: Start programma o.l.v. Lukas Vlaar
09.15 - 09:30 uur: Trendmatige cijferanalyses door Foodstep & Datlinq
09.30 - 09:45 uur: Trendupdate circulaire foodconcepten Food Inspiration

09.45 - 10:15 uur: TEDxTalks
10.15 - 11:00 uur: Keynote Thomas Rau
11.00 - 11:30 uur: Networking
11.30 - open: Optionele trendtour over de Horecava o.l.v. Food Inspiration

Thomas Rau is ondernemer, architect, innovator, inspirator en visionair. Zijn motto is 'guided by the future'. Hij laat zich in al zijn handelen leiden door wat er in de toekomst nodig is en niet door wat op dit moment haalbaar is.

Thomas Rau
RAU B.V.

Ernst van der Voort is manager bij Albron, The Greenhouse. Hij is de man die je alles kan vertellen over circulariteit en concepten. Het is zijn missie om mensen te informeren en inspireren over het circulaire gedachtegoed. Hierbij laat hij verrassende voorbeelden zien en maakt hij duidelijk dat het mogelijk is om een volledig circulair restaurant te hebben zonder dat dit afdoet aan comfort.

Ernest van der Voort
Manager Albron