Marketing Breakfast Club

De Marketing Breakfast Club is een samenwerking tussen Horecava en FoodserviceXs. Tijdens deze breakfastmeeting brengen we jou als marketeer in één ochtend up to date over een actueel maatschappelijk onderwerp.


We staan aan het begin van een decennium waarin grote stappen gemaakt moeten worden op het gebied van duurzaamheid. De tijd van greenwashing is voorbij, bedrijven zullen nu echt moeten laten zien wat hun impact is op mens en milieu. Sterker nog: bedrijven zullen de katalysator zijn in de verandering op weg naar een aarde die in balans is. Bedrijven die echt een verschil willen maken streven naar regeneratie, naar een klimaatpositieve balans waarbij ze meer teruggeven aan de aarde dan dat ze van haar afnemen. Overcompenseren, zodat de aarde beetje bij beetje weer in balans kan komen.

De vijfde Marketing Breakfast Club, ons eerste lustrum, staat in het teken van klimaatpositiviteit. Ga jij mee op weg? Lees meer over de Marketing Breakfast Club op deze pagina.

De Marketing Breakfast Club is een initiatief van Horecava met Foodservice Xs. FoodserviceXs is hét kennisnetwerk voor marketeers in de foodservice branche. Onze workshops, online uitzendingen en trendtours zijn informatief, relevant, inspirerend en verrassend. Het opdoen van concreet toepasbare kennis en de ambitie om (persoonlijk en zakelijk) te groeien staan centraal.

Sprekers Marketing Breakfast Club

Spreker 1: Piet Sprengers

Piet Sprengers is dé aanjager van verduurzaming. Hij houdt zich al zijn hele carrière bezig met de positieve invloed van geld op duurzaamheid. Zo is hij oprichter van de Vereniging van Beleggers voor Duurzame Ontwikkeling. Inmiddels werkt hij namens ASN Bank al ruim 16 jaar op een creatieve manier aan een positieve invloed op het klimaat, biodiversiteit en mensenrechten.

Piet Sprengers - spreker Marketing Breakfast Club

Spreker 2: Wouter Staal

Wouter Staal is oprichter en mede-eigenaar van de B corp gecertificeerde YB-keten. Bij YB, voorheen Yoghurt Barn, stellen ze zichzelf dagelijks de vraag hoe ze eten zo lekker mogelijk kunnen maken, en tegelijkertijd kunnen bijdragen aan een betere wereld. YB heeft verschillende producten gelanceerd op de Nederlandse retail- en foodservicemarkt; allemaal plantaardig en net zo lekker als je gewend bent!

Wouter Staal - spreker Marketing Breakfast Club

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!