FINALE: Battle of Hollands Best Delivery 2021

Wie verkoopt het lekkerste bezorggerecht en heeft de beste delivery skills van het land? Dat de afhaal- en bezorgmarkt door de hele Covid-situatie een enorme opmars heeft doorgemaakt, zal niemand zijn ontgaan. Veel horeca-ondernemers zijn ondertussen bezorg experts geworden. En dat komt goed uit, want de concurrentie in de bezorgmarkt is moordend!


LA Streetfood en Horecava slaan de handen ineen voor de organisatie van een unieke battle met in acht name van de RIVM-maatregelen: Hollands Best Delivery Chef. Tijdens deze wedstrijd strijden vijf genomineerden uit het hele land om deze nieuwe titel, de winnaar wordt hier bekend gemaakt op 1 februari 2021.

De finalisten zijn:

  • Ron’s Gastrobar By Ron Blaauw
  • The Lemon Tree
  • Phood Kitchen
  • Eetcafé San Blas
  • Padres Place

De afhaal- en bezorgmarkt heeft door deze Covid-periode een enorme boost gekregen. ‘Om ons heen zien we geweldige initiatieven ontstaan bijvoorbeeld creatieve horeca-ondernemers die in deze lockdowntijd met de lekkerste gerechten concepten. Maar ook de meest ingenieuze logistieke systemen komen en zich ontpoppen als echte bezorgexperts.

‘Het hoge niveau bewijst hoe creatief horecaondernemers zijn. Ondanks de lockdown zoeken zij naar wegen om van de nood een deugd te maken. Ze komen met innovatieve oplossingen en ontpoppen zich als echte bezorgexperts. Geweldig om te zien!’

Aldus de jury die bestaat uit: Pierre Wind chef-kok, Marjon Prummel, hoofdredacteur van Misset Horeca, Renco Schipper van RCE (Restaurant Company Europe oa bekend van Popocatepetl en Loetje), Djurre Aandewiel van Hajé Restaurants & Hotels) en horeca ondernemer en televisie persoonlijkheid Khalid Oubaha van K.O. Company.

Wie biedt de allerbeste restaurantbeleving bij de mensen thuis? De winnaar van de Hollands Best Delivery competitie 2021 zal hier bekend gemaakt worden.

In deze competitie beoordeelt de vijfkoppige vakjury op het samenspel van smaken, temperatuur, textuur en prijs van het gerecht, presentatie en foodprint van de verpakking.


Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht