7 - 9 januari 2019

bellavita logo

Bellavita Expo 2019

Ontdek Italiaanse fine-foodproducten en wijnen op Bellavita Expo. Deze expo van Italiaanse specialiteiten plaats tijdens de eerste drie dagen van de Horecava, in een aparte hal.

Italiaans genieten

Bella Vita is de minibeurs in het hart van de Horecava, die bezoekers verleidt met Italiaanse fine-food producten en wijnen. Al het goede van Italië waarmee Nederlandse horecaondernemers hun gasten kunnen verwennen, is hier drie dagen lang te zien.

Exposanten

Een groot deel van de 130 exposanten richt zich op organische en biodynamische producten. Een groeiende trend die zich meer en meer zal ontwikkelen in de komende jaren voor zowel food als beverage.

Waar & Wanneer

Bellavita Expo Amsterdam wordt tijdens de Horecava gehouden in hal 13, van maandag 7 tot en met woensdag 9 januari. Bezoekers aan de Horecava hebben gratis toegang tot het event.

Over Bellavita Expo

Bellavita is de grootste ambachtelijke Italiaanse voedsel- en drankententoonstelling buiten Italië. Bellavita wordt gehouden in vele grote steden, naast Amsterdam zijn ze ook te vinden in Londen, Warschauw, Chicago, Toronto en Mexico City. Bellavita Expo brengt professionals die een passie hebben voor authentieke Italiaanse producten van hoge kwaliteit, samen.

Bellavita Awards Amsterdam

De Bellavita Awards onderscheiden authentiek Italiaans eten en drinken in 3 categorieën: voedsel, wijn en drank. De producten worden beoordeeld met een cijfer van 1 t/m 10 en aan de hand daarvan krijgen ze een badge toegekend van één, twee of drie sterren.