Vuurtoren Bier B.V. (Lange Jaap Bier)


HET ONTSTAAN VAN LANGE JAAP BIER

Het idee borrelde op in Kees Schoemaker en rijpte aan de hand van de bijdragen van vrienden en zielsverwanten tot een volwaardig product dat met veel zorg, aandacht en liefde wordt gebrouwen onder de naam Lange Jaap bier.

Het zal u dan ook niet verbazen dat het Lange Jaap bier ook de toets der kritiek van speciaalbier ruimschoots heeft doorstaan. De schepper van het Lange Jaap bier put de toewijding voor zijn geesteskind uit de jarenlange ervaring die hij op uiteenlopende locaties in Nederland in de horeca heeft opgedaan. Een kastelein schenkt bier, gezelligheid en geborgenheid, en dat alles is gevangen in een glas Lange Jaap bier.

EEN SENSATIE EN EEN BELEVING

In het laatste jaar is het brouwproces verfijnd zonder in te boeten aan de beleving van zon, zee en strand in de uitstraling van het bier. Er is een mooie harmonie gevonden tussen kwaliteit, toewijding, kennis en passie, en het resultaat van deze maandenlange voorbereidingen is het Lange Jaap bier zoals het bedoeld is: een sensatie voor de bierliefhebber en een beleving voor iedere proever.

Contactinformatie

https://www.langejaapbier.nl/


Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!