Verstegen Spices & Sauces B.V.


Welkom in de wereld van Verstegen Spices & Sauces.

Sinds de oprichting in 1886 is het familiebedrijf Verstegen gevestigd in Rotterdam. Voor ons zijn kruiden en specerijen hét fundament van smaak. Verstegen levert daarom alleen de allerbeste kwaliteit kruiden en specerijen. Zo kunnen we iedereen laten genieten van verantwoord, gezond maar bovenal lekker eten.

Kwaliteit begint bij de oorsprong

In onze ogen is er maar één soort kwaliteit: de allerbeste. Alleen daarmee kun je de mooiste smaken creëren. En de mooiste producten. Van kruidenmixen tot sauzen en van marinades tot dips. Voor deze kruiden en specerijen reizen we de hele wereld over. Voor ons begint de kwaliteit van onze belangrijkste ingrediënten namelijk bij de oorsprong ervan.

Unieke samenwerking met lokale boeren

In landen van de oorsprong werken we samen met lokale boeren aan de puurste kruiden en specerijen. Vanaf hier hebben we alles in eigen hand: van transport tot zelf malen en veilig verwerken. Deze keten van boer tot bord willen we zo transparant, eerlijk en duurzaam mogelijk maken. Zo weten wij wat we verkopen en jij wat je eet!

Duurzaam ondernemen

Duurzaamheid staat bij Verstegen centraal. Dit zie je in alles terug. Met bijvoorbeeld het opwekken van groene stroom, het zuiveren van regenwater, onze sociale werkplaats en het trainen van boeren,  creëren we met duurzaam ondernemerschap waarde op ecologisch en sociaal gebied. We willen een voorbeeld zijn voor de maatschappij.

Verrassende en inspirerende innovaties

Verstegen maakt gebruik van hoogstaande technologische oplossingen zoals 3D-foodprinters en blockchain-technologie voor een transparante keten. Hiermee kunnen we iedereen blijven voorzien van inspirerende en verrassende innovaties. Hier zijn we trots op!

Enjoy great taste!

We hopen dat onze producten goed in de smaak vallen en deze je zullen inspireren tot de heerlijkste maaltijden. We helpen je daarbij graag!

Fabrikant kruiden, specerijen, sauzen en marinades

Producent en leverancier van kruiden (mengsels), specerijen, sauzen, marinades en diverse hulpstoffen. Sinds 1886 actief binnen alle segmenten van de foodbranche: industrie, foodservice, versdistributie, retail en consument.

Contactinformatie

Industrieweg 161
3044 AS Rotterdam
Nederland

+31102455100
info@verstegen.nl
https://professioneel.verstegen.eu


Neem contact op met Verstegen Spices & Sauces B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!