Verstegen Spices & Sauces B.V.


De allerbeste kwaliteit kruiden en specerijen

Verstegen Spices & Sauces is een familiebedrijf met inmiddels de 4e generatie aan het roer. Voor ons zijn kruiden en specerijen hét fundament van smaak. Verstegen levert daarom alleen de allerbeste kwaliteit kruiden en specerijen.

De beste kwaliteit begint bij de oorsprong

Wij zijn trots op onze unieke en duurzame samenwerking met lokale boeren in de landen van de oorsprong. Hier vinden we de beste ingrediënten die de basis vormen voor onze hoge kwaliteit.

Verstegen Rotterdam

Voor Verstegen is het belangrijk om alles in eigen hand te houden: van transport tot zelf malen en van veilig verwerken tot een optimale kwaliteitscontrole. Zo kunnen we de keten van boer tot consument eerlijk, transparant en duurzaam houden.

Een kijkje in de wereld van Verstegen

Bij Verstegen maken we deze lekkere producten met zo’n 500 getrainde collega’s. Als één grote familie maken we dit mogelijk. Met de kennis en ervaring van deze collega’s bewaken we onze kwaliteit.

Duurzaam ondernemen

Om in de toekomst de beste kwaliteit te behouden, zijn onze duurzaamheidsprojecten erg belangrijk. We laten onze eindgebruikers middels blockchain-technologie ervaren waar onze kruiden en specerijen vandaan komen, we helpen onze boeren met geodata om op de beste manier te telen en we planten voedselbossen die bijdragen aan de smaakvolste producten.

Verrassende en inspirerende innovaties

Voor Verstegen staat de klant centraal. We doen altijd alles in dienst van onze afnemers en staan voor duurzaamheid, kwaliteit en grenzeloze service. Daardoor kunnen we iedereen blijven voorzien van inspirerende en verrassende innovaties en laten genieten van verantwoord, gezond, maar bovenal lekker eten.


Neem contact op met Verstegen Spices & Sauces B.V.

Berichten van Verstegen Spices & Sauces B.V.Nog geen berichten gepost door Verstegen Spices & Sauces B.V.

Ervaringen van anderen 1 ervaring

Totaal indruk:
10/10

    Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

    Fijne leverancier! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je (h)eerlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen! 😉

    10/10

Deel je ervaring met deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht