Pssst! Voeg Horecava aan je startscherm toe. Met 1 klik het laatste horecanieuws!

The Mayo Sisters


HOE IS ONS VERHAAL BEGONNEN?

De Hissink Sisters, Helen en Martine, zijn opgegroeid in een fijne, warme familie met een cultuur van voor elkaar zorgen. Elke dag zelf heerlijk, gezond eten maken hoorde daarbij. Wat 50 jaar geleden de norm was en nu goeddeels verdwenen is.

Uit die liefde voor goed eten is in 2014 Chefs & Co ontstaan, een ouderwetse eetwinkel waar je ambachtelijke gerechten kan afhalen of laten bezorgen. Gerechten die veel mensen met plezier regelmatig willen eten, maar vaak niet meer zelf kunnen of willen maken. Gegrilde kip, huisgemaakte appelmoes, friet van het friethoes uit Haarlem en dan natuurlijk de saus die daarbij hoort: echte mayonaise! Want bij de familie Hissink werden de sauzen altijd al zelf gemaakt. En mensen kwamen terug en bleven terugkomen voor die heerlijk romige mayonaise met een zuurtje. Die ze ook weer voor anderen meenamen. Dat inspireerde ons om daarmee verder te gaan.

VAN MAYONAISE NAAR MAYO

Zo is in 2016 het idee ontstaan om onze mayonaise in een consumentenverpakking te maken. Eind 2018 hebben wij bewust de stap gemaakt van mayonaise naar Mayo. Een Mayo voor iedereen; want alle grote merken zitten namelijk boordevol ingrediënten die er volgens ons niet in horen. En dus niet voor iedereen is. Daarom bevat onze Mayo geen dierlijke producten – is 100% plantaardig, suikervrij, glutenvrij, lactosevrij, GMO free en zonder kleur en smaakstoffen. Maar wel met de smaak en textuur van een echte Franse mayonaise, romig en met een zuurtje. En dat is wat onze Mayo zo bijzonder maakt.


Neem contact op met The Mayo Sisters

Berichten van The Mayo SistersNog geen berichten gepost door The Mayo Sisters

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring over deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht