KHN

Samen staan we sterker. Juist nu! KHN maakt zich hard voor de horeca en dus ook voor jou! Samen zorgen we ervoor dat de Nederlandse horeca de toekomst weer vol vertrouwen tegemoet kan zien. We hebben met elkaar al veel bereikt, maar zijn er nog lang niet. KHN blijft zich inzetten voor het herstel van de horeca. Daarbij hebben we elkaar hard nodig! Want samen staan we sterker. Juist nu.


Wie hart heeft voor de Horeca, maakt zich hard voor de Horeca.

KHN geeft de horeca power!

Samen met ruim 230 afdelingsbesturen bestaande uit horecaondernemers, maakt KHN zich sterk voor een professionele en vooral toekomstbestendige horeca. Onze leden helpen wij op een persoonlijke en relevante manier.

Onze medewerkers zijn trots om dagelijks voor de horeca in Nederland te mogen werken. Die trots komt voort uit onze kernwaarden, die bepalen hoe wij ons gedragen, intern en extern. De KHN-medewerkers zetten zich in voor de beste gastvrijheid, verbinden de horeca met elkaar, zijn ondernemend en denken bij alles aan het resultaat voor de horeca.

Onze missie: KHN zorgt voor de beste gastvrijheid in de horeca.

De 5 basics van het lidmaatschap zijn:

  1. Service. Wij zijn de vraagbaak voor de horeca. Ons serviceteam staat voor je klaar, op elk moment dat jij ons nodig hebt.
  2. Lobby. We gebruiken onze lobbykracht om de kaders die beleidsmakers en bestuursorganen de branche opleggen, zoveel mogelijk bij je weg te houden als ondernemer.
  3. Advies. We bieden persoonlijk advies. Op momenten van opstarten, groeien, ontwikkelen en uitbreiden. Maar ook op de lastige momenten, bij calamiteiten of als je afscheid wilt nemen van de branche.
  4. Informatie. Wij weten wat er speelt in de branche; we hebben oren en ogen open staan voor trends, ontwikkelingen en wijzigingen op bestuurlijk-gemeentelijk niveau.
  5. Voordeel. Lid zijn levert direct voordeel op in de vorm van besparingen. Onze ledenvoordeelpartners zijn geselecteerd op gunstige prijzen en voorwaarden, maar ook op het juiste serviceniveau en ervaring met de horeca.

Naast onze 5 basics heeft KHN ook 2 dochterondernemingen die onze leden bijstaan met Juridisch Advies (Horeca Maatwerk) en administratieve diensten (KHN Rekenwerk).

Ben je nog geen KHN lid? Lid worden van KHN

 

Wij zijn al vele jaren trots partner van de Horecava en hopen dat nog vele edities te mogen zijn!

 

 


Log in om een berichtje te sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met KHN

Berichten van KHN
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!