Koninklijke Horeca Nederland


Wie hart heeft voor de Horeca, maakt zich hard voor de Horeca.

KHN geeft de horeca power!

KHN is de grootste branchevereniging voor de horeca in Nederland. Samen met ruim 230 afdelingsbesturen bestaande uit horecaondernemers, maken we ons sterk voor een professionele en vooral toekomstbestendige horeca. We zetten ons in voor een gastvrije horeca, zorgen voor verbinding en komen op voor de belangen van de horecaondernemer.

Lid worden?

Ben je horecaondernemer en nog geen lid van KHN? Bekijk dan hieronder de voordelen van een lidmaatschap:

  1. Belangenbehartiging. Profiteer van onze lobbykracht voor een optimaal horeca ondernemingsklimaat. We lobbyen zowel op landelijk als op lokaal en regionaal niveau.
  2. Advies. Krijg antwoord op al je vragen en ontvang advies van jouw regiomanager en van KHN-experts. Telefonisch, per mail of op locatie.
  3. Voordeel. Maak gebruik van onze ledenvoordelen en bespaar direct geld.
  4. Informatie. Blijf op de hoogte van ontwikkelingen in de branche, de politiek en op de arbeidsmarkt. Iedere week krijg je het belangrijkste nieuws in je mailbox.

Bekijk onze lidmaatschappen.

Naast bovenstaande voordelen heeft KHN ook twee dochterondernemingen die leden bijstaan met juridisch advies (KHN Advocaten & Juristen) en administratieve diensten (KHN Rekenwerk).

Wij zijn al vele jaren trots partner van de Horecava en hopen dat nog vele edities te mogen zijn!

 

 

Samen staan we sterk. Daarom hebben ruim 17.500 horecaondernemers de krachten gebundeld in Koninklijke Horeca Nederland (KHN). Met als doel een optimaal ondernemingsklimaat voor de horeca te creëren. Zo zorgen we ervoor dat de Nederlandse horeca de toekomst weer vol vertrouwen tegemoet kan zien.

Contactinformatie
info@khn.nl
https://www.khn.nl/


Neem contact op met Koninklijke Horeca Nederland

Berichten van Koninklijke Horeca Nederland
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!