ISAAC Company


“We teach with passion, because we love bartending”

We hebben meer dan 11.000 barmannen/vrouwen, bedieningsmedewerkers, hosts, managers en bar-eigenaren in heel Europa opgeleid en les gegeven.

Wij geloven dat een cocktail van inspiratie, motivatie, kennis en plezier maken een geweldig recept is om te leren. Onze cursussen zijn goed uitgebalanceerd tussen theorie en praktische hands-on training, omdat je, vanaf een boek, niet leert werken achter een bar.

Ons academy is 270m2 groot en bestaat uit 2 verdiepingen incl. dakterras. Perfect dus om “corona proof” aan de slag te gaan en ook geschikt als ruimte voor uw evenement, productpresentatie of vergadering.

ISAAC ACADEMY WSET

Naast dat wij face-to-face trainingen aanbieden hebben wij ook een volledige studio ingericht om bijvoorbeeld een training digitaal plaats te laten vinden.

isaac academy wset

Ook kunnen wij creatief meedenken met uw product of merk. In de afgelopen jaren hebben wij diverse creaties op de markt gezet zoals Liquor 43 Fresco, het unieke Fuze tea glas en evenementen zoals de Worldclass competitie van Diageo in Benelux.

Check wat wij nog meer doen via onze site! 

 

 

Contactinformatie
isaac@isaaccompany.com
https://www.isaac-academy.com/


Neem contact op met ISAAC Company

Berichten van ISAAC Company
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!