Essity Nederland


We zijn een wereldwijd hygiëne- en gezondheidsbedrijf, toegewijd om het welzijn te verbeteren door middel van toonaangevende hygiëne- en gezondheidsoplossingen. Onze 48.000 medewerkers ontwikkelen, produceren en verkopen producten en oplossingen binnen de segmenten Personal Care, Consumer Tissue en Professional Hygiene. Ongeveer 500 miljoen mensen gebruiken dagelijks een van onze producten.

In Nederland zijn de Essity-merken TENA en Tork leider in hun marktsegment. In Europa neemt Essity de eerste plaats in binnen de marktsegmenten Consumer Tissue, Professional Hygiene en Incontinentieproducten. Binnen de segmenten Babyluiers en Dameshygiene-producten vervult Essity de rol van belangrijkste uitdager. Wereldwijd is Essity binnen Consumer Tissue Producten nummer twee en bij Professional Hygiene-producten marktleider.

De geschiedenis van Essity Nederland B.V. gaat terug tot 1963 met de vestiging van de eerste fabriek in Hoogezand. Onze bekendste merken zijn Demak‘up, Edet, Libresse, Plenty, Tempo, Tena en Tork, Jobst, Actimed, Leukoplast, Cutimed en Delta-Cast. Naast ons kantoor in Zeist, waar sales en marketing en een aantal ondersteunende afdelingen werken, heeft Essity productiefaciliteiten in Hoogezand, Assen, Gennep, Cuijk en Suameer.


Neem contact op met Essity Nederland

Berichten van Essity NederlandNog geen berichten gepost door Essity Nederland

Ervaringen van anderen 1 ervaring

Totaal indruk:
10/10

    Door: Horecava RAI Amsterdam van RAI Amsterdam in Amsterdam

    Fijne leverancier! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je (h)eerlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen! 😉

    10/10

Deel je ervaring met deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht