Essity Nederland


Essity is een wereldwijd hygiëne- en gezondheidsbedrijf, toegewijd om het welzijn te verbeteren door middel van toonaangevende hygiëne- en gezondheidsoplossingen. Tork is een merk van Essity en een betrokken partner voor klanten in meer dan 110 landen. Door expertise op het gebied van hygiëne, functioneel ontwerp en duurzaamheid is Tork uitgegroeid tot een marktleider die klanten ondersteunt bij het vooruitdenken. We bieden met Tork oplossingen die jou en je team helpen bij het verzorgen van hygiëne, intelligenter werken en het zorgen voor tevreden gasten. Zodat ze keer op keer blijven terugkomen.

Essity

De geschiedenis van Essity Netherlands B.V. gaat terug tot 1963 met de vestiging van de eerste fabriek in Hoogezand. De 46.000 medewerkers ontwikkelen, produceren en verkopen toonaangevende hygiëne- en gezondheidsoplossingen. Dit wordt gedaan binnen de segmenten Personal Care, Consumer Tissue en Professional Hygiene. Ongeveer 500 miljoen mensen gebruiken dagelijks een van onze producten. Onze bekendste merken zijn Demak‘up, Edet, Libresse, Plenty, Tempo, Tena en Tork, Jobst, Actimed, Leukoplast, Cutimed en Delta-Cast.

Tork

Het merk Tork omvat een volledig assortiment producten en diensten op het gebied van hygiëne en reiniging voor diverse sectoren. Van de horecasector en de gezondheidssector tot kantoren, scholen en de industriële sector. Met onze wereldwijde ervaring in de horeca, en een volledig aanbod voor keukens, eetgedeeltes en sanitaire ruimtes, helpen wij jou bij het creëren van gedenkwaardige en veilige ervaringen. Zodat je het vertrouwen van de gast wint. Een loyale gast is namelijk een geweldige gast. Het zijn vaak de kleinste details die een restaurant onderscheiden van de concurrentie. Als restaurantteams voor deze details willen zorgen, moeten ze altijd een stap vooruitdenken. Tork ontwerpt diensten en producten die voldoen aan de behoeften van je gasten op basis van input van professionals uit foodservice. We weten hoeveel druk er ligt op de verbetering van de gastervaring, het zorgen voor hygiënische routines en het creëren van de omstandigheden voor optimale efficiëntie.

Think Ahead

De missie van Tork is een duurzamer leven weg van huis. We denken vooruit naar duurzame producten en oplossingen die onze klanten helpen hun duurzaamheidsdoelen te behalen.

Contactinformatie
sonja.vanderlinden@essity.com
https://www.tork.nl


Neem contact op met Essity Nederland

Berichten van Essity Nederland
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!