Duurzame Horeca Nederland

We hoeven je niet te vertellen dat we de ecologische grenzen van onze planeet ruimschoots overschrijden. Het is tijd voor een andere, duurzame aanpak. Veel horeca ondernemers zijn zich hiervan bewust. Maar hoe begin je ermee en wat kost dat eigenlijk? Duurzame Horeca Nederland geeft gratis advies en ondersteuning in het verduurzamen van jouw bedrijfsprocessen.


Wat is een duurzaam horecabedrijf?
Je kaart uitbreiden met vegetarische gerechten is een begin. Maar een duurzaam restaurant runnen houdt veel meer in. Zo kun je naast je menukaart ook kijken naar energieverbruik, water, afval, huisvesting en inzet personeel.

Doe de gratis duurzaamheidsscan
Wil je weten hoe jouw restaurant ervoor staat? Doe dan de gratis duurzaamheidsscan. Binnen 5 minuten weet je wat jouw score is! En krijg je een advies op maat over verdere verduurzaming van je bedrijfsvoering.

Waarom zou ik het doen?
Je bedrijf verduurzamen levert de volgende voordelen op:

  • je bespaart kosten
  • je bereikt een bredere doelgroep
  • je bent toekomstbestendig

Ons doel: dat in de toekomst iedereen buitenshuis kan eten zonder negatieve impact op mens en aarde. En wij geloven dat dit mogelijk is!


Neem contact op met Duurzame Horeca Nederland

Berichten van Duurzame Horeca NederlandNog geen berichten gepost door Duurzame Horeca Nederland

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring over deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht