Dartwin


Darten! Het spel dat al sinds de middeleeuwen wordt gespeeld maakt een grote stap de toekomst in. Het volgende level is Dartwin, een hightech digitaal dartsysteem dat gebruik maakt van smart camera’s en intelligente software. Op de Dartwin machine staan volledig nieuwe spellen die gebruik maken van de klassieke darts gameplay en hypermoderne techniek. Aan de hand van aanwijzingen van de machine wordt je automatisch door de verschillende spellen geleid. Dart-plezier voor jong en oud. Dartwin is super sociaal en ideaal voor in cafés, bowlingcentra, winkelcentrums, hotellobby’s en heel veel andere publieke plekken.

Een dartwin machine is er vooral voor de niet-darters

Met intelligente software, smart camera’s en fantastische video’s, beelden en camera-terug koppelingen wordt een geheel nieuwe beleving voor de horeca gecreeerd.

 

Dartwin – the evolution of darts. Join the (r)evolution! kijk maar eens op dartwin.nl
meer weten?: klik hier voor de video, foto’s en verdere informatie over Dartwin

Contactinformatie
hello@dartwin.nl
http://www.dartwin.nl


Neem contact op met Dartwin

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!