Laatste kans! Meld jouw product / dienst hier aan voor de Horecava Innovation Awards

Dartwin


Darten! Het spel dat al sinds de middeleeuwen wordt gespeeld maakt een grote stap de toekomst in. Het volgende level is Dartwin, een hightech digitaal dartsysteem dat gebruik maakt van smart camera’s en intelligente software. Op de Dartwin machine staan volledig nieuwe spellen die gebruik maken van de klassieke darts gameplay en hypermoderne techniek. Aan de hand van aanwijzingen van de machine wordt je automatisch door de verschillende spellen geleid. Dart-plezier voor jong en oud. Dartwin is super sociaal en ideaal voor in cafés, bowlingcentra, winkelcentrums, hotellobby’s en heel veel andere publieke plekken.

Een dartwin machine is er vooral voor de niet-darters

Met intelligente software, smart camera’s en fantastische video’s, beelden en camera-terug koppelingen wordt een geheel nieuwe beleving voor de horeca gecreeerd.

 

Dartwin – the evolution of darts. Join the (r)evolution! kijk maar eens op dartwin.nl
meer weten?: klik hier voor de video, foto’s en verdere informatie over Dartwin


Neem contact op met Dartwin

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!