logo

Registreren voor Horecava 2026

Ontdek dé ontmoetingsplek voor de foodservice- en hospitalitysector. Laat je inspireren door innovatieve concepten, ontmoet vakgenoten en ervaar de nieuwste trends. De eerstvolgende editie van Horecava vindt plaats van maandag 12 tot en met donderdag 15 januari 2026.

Met de Horecava nieuwsbrief ben je altijd up-to-date! Meld je aan en wees als eerste op de hoogte van de laatste trends, culinaire inspiratie en het openen van de registratie.

x

Val jij binnen de doelgroep?

Horecava is de vakbeurs voor ondernemers, beslissers en professionals uit de foodservice- en hospitalitybranche. Voor hen is beursbezoek gratis. De mensen waarvan wij weten dat zij in de doelgroep zitten ontvangen midden november een uitnodigingscode. Ben je nog niet bij ons bekend, maar val je wel binnen de doelgroep? Dan kun je vanaf midden november een gratis toegangscode aanvragen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief, dan ben je als eerste op de hoogte.

Nog niet eerder geweest?

Ben je nieuw in de branche en wil je als ondernemer of professional kennismaken met Horecava? We helpen je graag op weg! Van personeelsuitdagingen tot digitalisering en van culinaire inspiratie tot de horeca cao: blijf op de hoogte van wat speelt in de branche en ontvang direct een seintje als de registratie opent.

Young Professional Day

De toekomst van de horeca begint hier!  Op 15 januari 2026 zijn studenten van hotel- en hospitalityopleidingen uitgenodigd op Horecava voor een inspirerende dag vol trends, ontmoetingen en carrièrekansen. Een unieke kans voor young professionals om kennis te maken met de branche én hun professionale netwerk op te bouwen.