Horecava nieuwsbrief

De Horecava nieuwsbrief wordt tweewekelijks verzonden aan 105.000 abonnees. Dit is hét medium om met jouw doelgroep in contact te komen.
Wil je de naamsbekendheid van je bedrijf, merk of product vergroten of jouw kennis over een bepaald onderwerp met onze abonnees delen? Bekijk hieronder de contentplanning of neem contact op met onze sales consultants voor advies.

Meer weten over de lezers van de Horecava nieuwsbrief? Download de cijfers hieronder!

Horecava nieuwsbrief contentkalender


2023 | Januari
Thema:

  • Horecava 2023

2023 | Februari
Thema’s:

  • Interieur & Design
  • Hotel

2023 | Maart
Thema’s:

  • Fast Casual
  • Personeel

2023 | April
Thema’s:

  • Koude dranken
  • Terras

2023 | Mei
Thema:

  • Grootkeuken
  • Personeel

2023 | Juni

Thema:

  • Food & Wine
  • Duurzaamheid
  • Terras

2023 | Juli

Thema:

  • Tech & Dienstverlening
  • Innovatie

2023 | Augustus

Thema:

  • Fast Casual
  • Interieur & Design

2023 | September

Thema:

  • Warme dranken (Koffie, Thee & Cacao)
  • Duurzaamheid

2023 | Oktober

Thema:

  • Bakkerij & Patisserie
  • Personeel

2023 | November

Thema:

  • Horecava 2024

2023 | December

Thema:

  • Horecava 2024

Thema’s die, naast de specials, het hele jaar aandacht krijgen

  • Duurzaamheid
  • Start-ups
  • Trends
  • Personeel
  • Gastvrijheid
  • Wedstrijden en Awards

Tarieven nieuwsbrief

  • € 550,- | Advertorial
  • € 315,- | Banner

Meer informatie en contact

Heb je vragen over deelname aan Horecava of ben je benieuwd naar de online mogelijkheden van Horecava? Bekijk dan de veelgestelde vragen of neem dan contact met ons op. Ons team staat voor je klaar en denkt graag met je mee!

Demi Ridder Sales Consultant
Noortje Slootweg Sales Consultant
Andy van Zuidam Sales Consultant
Joey Staats Sales Consultant
Jeroen Dam Sales Executive


Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!