Horecava geeft scholen en universiteiten uit de Horeca branche de mogelijkheid om met een groep studenten de beurs te bezoeken

Datum: donderdag 10 januari vanaf 12.00 uur
Entree: alleen via Entree C
Prijs: € 13,50 incl. BTW
Studenten: maximaal 100 studenten per school
Begeleiders: minimaal 1 per 30 personen

Voorregistratie

Een bezoek aan Horecava met een groep studenten is alleen mogelijk bij voorregistratie. Registratiecodes bestel je voor 1 november via horecava@rai.nl. Geef in de e-mail aan met hoeveel studenten en begeleiders je wilt komen. Verzoeken worden in behandeling genomen op volgorde van binnenkomst. De organisatie behoudt zich het recht voor om een maximaal aantal studenten toe te laten met als doel de exposanten zoveel mogelijk professionele bezoeken te bezorgen.

Na ontvangst van de registratiecode dienen alle studenten en begeleiders zich persoonlijk te registreren met de registratiecode voor een geldig toegangsbewijs voor Horecava 2019. De factuur dien je voor 1 januari 2019 te betalen.
Het is niet mogelijk om kaarten aan de kassa te kopen. 

Huisregels

Hieronder vindt u de voorwaarden voor beursbezoek:

  • De school moet cursussen geven die verband houden met agrovoedingsindustrie of restaurant- en hotelmanagement.
  • Studenten hebben alleen toegang met een begeleider van de groep op donderdag 10 januari vanaf 12.00 uur via Entree C bij de studenten registratiebalie. Wij verwachten van u dat u de groep studenten begeleid over de beurs.
  • Minderjarige studenten krijgen een aangepast symbool op hun badge en een rood polsbandje om aan te geven dat ze geen alcoholische dranken mogen nuttigen. De meerderjarige ontvangen een groen polsbandje. Het zichtbaar dragen van het polsbandje en badge is verplicht.
  • De studenten en begeleiders registreren zich via een aangevraagde code, registratie via het gewone registratiesysteem is niet geldig.
  • Geen registratiebevestiging en ID mee = geen toegang.
  • Kledingvoorschrift is zakelijk. Dit is voor heren een net pak of zwarte broek met een overhemd, stropdas en nette schoenen. Voor dames een mantelpakje, broekpak, jurk of zwarte broek met overhemd en nette schoenen. Op deze manier laten zij duidelijk zien de toekomstige professionals te zijn.
  • De organisatie behoudt zich het recht voor om groepen te weigeren die niet aan de eisen voldoen.