RATIONAL Nederland


SMART COOCKING FOR PROFESSIONALS

Het maximale uit uw professionele keuken halen, daar draagt RATIONAL Nederland graag aan bij. Of het nu gaat om het opschalen van één testgerecht naar grote aantallen, constante perfecte bereidingen of het besparen van energie en arbeid, wij bieden passende oplossingen voor uw warme keuken in iedere branche.

RATIONAL is uitvinder van de combi-steamer en wereldwijd marktleider. In Nederland zetten dagelijks 90+ medewerkers zich in om uw professionele keuken beter te laten presteren.

Met de focus op slechts drie producten zijn we specialist in de warme keuken

Advies van commercieel adviseurs

Onze commercieel adviseur in uw regio is u van dienst met een passend advies voor uw wensen qua bereiding, snelheid en besparing. Ze kennen de professionele keuken van binnen en buiten.

Team van eigen kooktechnische adviseurs

De basis haal je uit een boek, maar koken leer je pas echt in de praktijk. Zo werkt het ook met onze apparatuur. De technische kenmerken staan op papier, maar hoe werkt zo’n machine in de praktijk? Onze kooktechnische adviseurs bieden u levenslange ondersteuning van de apparatuur op kooktechnisch gebied. En als dat nodig mocht zijn ook op locatie.

Service

Een storing kan natuurlijk voorkomen. Met een team van meer dan 35 eigen monteurs spannen wij ons dagelijks in om een storing adequaat op te lossen. Voor het melden van storingen zijn we 24 uur per dag bereikbaar.

MijnRATIONAL.nl

Op de website mijnRATIONAL.nl kunt u met uw serienummer een gratis account aanmaken en alles terugvinden over uw apparatuur. Van een digitale handleiding tot praktische video’s,  recepten en inspiratie.

Intelligente apparatuur voor de professionele keuken

Contactinformatie
info@rational.nl
https://rational.nl/


Neem contact op met RATIONAL Nederland

Berichten van RATIONAL Nederland
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!