Dranktrends 2021 volgens Fjalar Goud

Aangeboden door: ISAAC Company
maandag, 1 februari 2021

Wat denk je van de No/Low categorie? Niet helemaal mijn ding, maar de 0.0-categorie zal blijven groeien, grote merken zullen...

Isaac Academy

Wat denk je van de No/Low categorie?

Niet helemaal mijn ding, maar de 0.0-categorie zal blijven groeien, grote merken zullen komen met No / Low dranken!

Wat gaat de horeca doen als het weer opengaat? 

Ik voorspel dat als de horeca weer open gaat, gasten helemaal in de watten willen worden gelegd.Alles moet kloppen, van A tot Z .. het moet een totaalbeleving zijn. Dingen die belangrijk waren, worden nog belangrijker. Denken aan; service / kwaliteit / gastvrijheid etc. Mensen willen geld uitgeven.

Rum?

Ik verwacht dat “dark spirits” steeds meer zullen overheersen, de trend van rum zal zich voortzetten. Dat zag je in 2019, maar we zullen meer (Nederlandse) merken zien zoals Spirited Union distillery,  Rummieclub, Alibi rum  en natuurlijk William George.

Is er nog een trend wat we in de cocktailscene gaan zien? 

Ik denk ook dat we meer digitale garnituren zullen zien, zoals qr-codes in voedsel, virtual reality etc.

Wat is jou hoop voor 2021? 

De hoop op ’21: De rol van de horeca wordt erkend en horecaondernemers gaan deze rol als professional op zich nemen door verbetering van service, kwaliteit, marges, producten etc.

De horeca wordt veel professioneler!