logo

Horecava Awards                                        

Heb jij dé innovatie voor de foodservice industrie? Meld je aan!

Binnen de dynamische foodservicebranche is innovatie geen keuze, het is de manier om vooruit te blijven gaan. Horecava biedt jaarlijks - op de beurs én online - een podium aan nieuwe producten, diensten en concepten. De Horecava Awards vormen dé kans voor innovaties om groots gezien te worden.

Waarom meedoen?

  • Meer zichtbaarheid & naamsbekendheid
    Toon jouw innovatie met versnelde uitrol en/of stevige omzetimpuls tot gevolg.
  • Uitbreiding van je netwerk
    Kom in contact met grote afnemers, beslissers en investeerders binnen de foodservice- en hospitalitybranche.
  • Online én offline exposure
    Presenteer jouw innovatie in landelijke media, word uitgelicht op onze kanalen én krijg een prominente plek op de beurs.

Deelnemen?

De inschrijving voor de Horecava Awards 2025 is inmiddels gesloten. Medio 2025 opent de inschrijving voor de Horecava Awards 2026. Wil je als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je in voor onze gratis tweewekelijkse nieuwsbrief en mis niets!

Horecava Awards brochure 

Informatie, voorwaarden en criteria voor deelname:

➡️ Download brochure in het Nederlands

➡️ Download brochure in English

Belangrijke data 

17 oktober 2025               Deadline voor inschrijving

11 november 2025           Food & Beverage Tastingdag

27 november 2025          Jurydag voor geselecteerden

2 december 2025            Bekendmaking genomineerden

12 januari 2026               Uitreiking tijdens de officiële opening van Horecava 2026

 

Te winnen prijzen 

Sluit je aan bij namen als Vegan Visboer, SNACKWITHBENEFITS, Albron, Uhhmami, Redefine Meat en Karma Kebab - winnaars die dankzij hun deelname flinke stappen zetten in naamsbekendheid en marktaandeel. Al sinds 2001 vormen deze awards een toonaangevende erkenning binnen de foodservice. 

Heb jij iets bedacht dat de foodservicebranche voorgoed verandert? Zet je innovatie op de kaart bij Horecava! Deze prijzen zijn te winnen:

Redefine Meat

Horecava Innovation Award 

De Horecava Innovation Award gaat uit naar de innovatie met de grootste impact op kwaliteit, efficiëntie en bedrijfsvoering. Deze innovatie zorgt voor blijvende verbetering van productkwaliteit, service, proces efficiëntie en bedrijfsoptimalisatie, en is toepasbaar op meerdere marktsegmenten binnen de branche.

Orbisk

Horecava Sustainability Award 

De Horecava Sustainability Award wordt uitgereikt aan de innovatie die het meeste blijk geeft van een duurzame, toekomstgerichte visie. Deze innovatie geeft de sector een positieve impuls, biedt een gezonde kans op rendement en is geproduceerd met respect voor mens, dier en planeet.

Horecava Public Award

Horecava Public Award 

De Horecava Public Award wordt toegekend aan de innovatie die het publiek het meest overtuigt van de positieve impact die zij hebben op de foodservicebranche. De winnaar wordt gekozen uit de totaal acht genomineerden. Verzamel stemmen en overtuig het publiek van jouw idee!

"Ten eerste was het vooral een enorme eer om de HIA award binnen te halen. We hebben hiermee heel wat extra zichtbaarheid gekregen. De PR die de award ons heeft opgeleverd, heeft ons meer naamsbekendheid gegeven."

Deliverect, Overall winnaar 2019

"Innovatie is één van de belangrijkste kernwaarden in ons bedrijf, wij zijn dan ook verheugd dat dit door onafhankelijke partijen wordt erkend en beloond. De Award komt bij ons op een speciaal plekje te staan!"

HOBART, Categorie winnaar 2019

"Het begon al op de beurs dat bezoekers op onze stand kwamen proeven. We hebben in alle vakbladen gestaan en heel veel positieve reacties gehad, ook van nieuwe restaurants. Het heeft Pulled Oats écht op de kaart gezet!"

Pulled Oats, Gold & green, Overall winnaar 2020

Juryleden Horecava Awards

Puck Wilbers

Puck Wilbers

Managing partner CONTRAST

Puck Kerkhoven

Puck Kerkhoven

Culinair Journalist Redfox Media

Frank Linder

Frank Lindner

Campaign Leader Foodwatch Nederland

Ellekari Klaasse

Ellekari Klaasse

Circular Business Strategist

Chris Cramer

Chris Cramer

Managing Director Cramer Consultancy & Events

Ronald van den Noord

Ronald van den Noord 

Ondernemer coach Taco Mundo

Hans van Triest

Hans van Triest

Directeur Kasteel Kerckebosch

Uwe Reimer

Uwe Reimer 

Director Sales Hoshizaki Europe

Marjon Prummel

Marjon Prummel

Hoofdredacteur Misset Horeca

Fjalar Goud

Fjalar Goud

Managing partner Collins Barsystems

Maarten van Hussen

Maarten van Hussen

Hospitality Consultant CONTRAST

Gerben van der Molen

Gerben van der Molen

Interior Architect Stars Design

Mieke Verduijn

Mieke Verduijn

CEO Peakz Padel

Iris Kranenburg

Iris Kranenburg

Hoofdredacteur Entree Magazine

Luuk Scholte

Luuk Scholte

Commercieel Directeur Hypsos

Hugo Maat

Hugo Maat

Manager KHN Inkoop

Patrick Brand

Patrick Brand

Founder Guest & Co

Colin Westerwoudt

Colin Westerwoudt

Managing partner TIPPR

Marissa Gubler

Marissa Gubler

Head of Digital Product Development KLM