Doe mee met Horecava

Al 65 jaar is Horecava het meest aansprekende platform voor professionals in de wereld van buitenshuis eten, drinken en slapen. Ook in deze tijd is Horecava er voor de markt en vormt zij een verbindende factor tussen vraag en aanbod. Presenteer zowel fysiek als online je merk of organisatie aan klanten en stakeholders, genereer hoogwaardige leads, deel je kennis en bouw je langdurige relaties op. Voor Horecava 2021 krijg je bij het boeken van een fysieke stand ook nog eens een jaar lang gratis toegang, t.w.v. €995,-, tot het online platform. Hierdoor profiteer je het hele jaar door van de mogelijkheden. Meer weten? Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden en neem gerust contact op. We denken graag met je mee.

Contact met Horecava

Exposanten over Horecava

"Ook in deze tijd, juist in deze tijd, is Makro partner van ondernemend Nederland. Groots aanwezig zijn op Horecava 2021, volgens de juiste richtlijnen, is daar een belangrijk onderdeel van."
"2020 is een bizar jaar maar samen staan we echt sterk. Dat zie je ook elk jaar op de Horecava, hét contactmoment om de branche te ruiken, voelen, beleven… Zeker nu is het de aftrap van een jaar vol nieuwe kansen. Ik zie je graag op de beursvloer."
"Het nieuwe Online Horecava platform is een mooi middel om nieuwe producten te koppelen aan geïnteresseerde ondernemers. Het platform heeft ons dan ook direct al veel aanvragen van klanten uit de horeca opgeleverd."
"Het Online Horecava platform biedt foodservice kansen om van elkaar te leren en inzichten met elkaar te delen! Werken met het platform gaat makkelijk. Het is gebruiksvriendelijk en biedt kansen om eigen content te creëren en te beheren."
"Het is de grootste beurs, hier komen mensen die zich nog willen oriënteren, maar ook gelijk kunnen beslissen. Ze komen niet om te eten, niet om te drinken, hier komen mensen om zaken te doen."
"Hier staan onze distributeurs en onze doelgroep komt hier, dus het komt allemaal mooi samen."
"Het online platform geeft zichtbaarheid aan onze oplossingen op een online high traffic locatie. Content plaatsen en beheren in het CMS is gemakkelijk en het is een welkome aanvulling qua verbinding tussen leverancier en de horeca."

Exposeren op Horecava

Tijdens Horecava ontmoet je in 4 dagen de foodservice professionals. Op dit live en online event kom je in contact met potentiële afnemers en heb je de mogelijkheid je producten en diensten aan diverse doelgroepen te tonen: jouw merk of dienst staat in de schijnwerpers. We bieden verschillende mogelijkheden om jouw doelstellingen te verwezenlijken: van beursstand tot promopoint en van partnership voor theaterprogramma tot bestickering van entreedeuren en website banners. Interesse in de mogelijkheden? We denken graag met je mee!

Horecava en RAI streven naar een veilige en gezonde omgeving voor ons allemaal. Een veilige beurs neerzetten doen we samen. Met de RAI, bezoekers en jou als exposant. Om samen de branche te helpen en het goede voorbeeld te geven is het belangrijk om het exposanten protocol door te nemen en na te leven.

Beursstand op Horecava

Inschrijven is mogelijk gedurende het gehele jaar. We hanteren de volgende tarieven:

Aangepast beurstarief
Van €173,50,- voor €105,- per m2. Dit tarief geldt voor alle exposanten die geboekt hebben vóór 30 april 2020.
€105,-
per m2
Exclusief deelnamepakket (à € 495,-). Inclusief deelname aan het online event en één jaar lang toegang tot het online Horecava Platform.
Meer informatie
Deelnamepakket

Per inschrijving

€495,-

Eenmalig

Aangepast beurstarief
Van €193,- voor €118,- per m2. Dit tarief geldt voor alle exposanten die geboekt hebben na 1 mei 2020.
€118,-
per m2
Exclusief deelnamepakket (à € 495,-). Inclusief deelname aan het online event en één jaar lang toegang tot het online Horecava Platform.
Meer informatie
Deelnamepakket

Per inschrijving

€495,-

Eenmalig

NIEUW! 365 dagen per jaar online!

Op het online Horecava platform zijn jouw merken en producten het gehele jaar zichtbaar. Horecava.nl is hèt onafhankelijke online trefpunt waar foodservice professionals horecanieuws, -kennis en –inspiratie én een groot aanbod van leveranciers en producten vinden. Contentmarketing zorgt ervoor dat jouw bedrijf én producten extra online aandacht krijgen. We creëren het hele jaar door toegevoegde waarde, aandacht, leads en zichtbaarheid voor jouw organisatie, je merken en je producten. Doe je mee?

Voordelen Horecava Online

  • Plaats zelf je eigen nieuwsberichten Door deel te nemen aan het Horecava platform sta je zelf aan het roer en kun je zelf je eigen nieuwsberichten plaatsen. Vergroot je zichtbaarheid en creëer traffic naar je website.
  • Het hele jaar online zichtbaarheid Enerzijds natuurlijk handig om je online zichtbaarheid te vergroten, maar ook zeker effectief om het hele jaar door een boost te geven aan je Google Ranking door online linkbuilding!
  • Linkbuilding met Horecava.nl Makkelijker gevonden worden in Google? Door deelname aan het Horecava platform creëer je extra verwijzingen naar je eigen website en profiteer je van het sterke Horecava merk.
  • Presenteer je bedrijf en producten Horeca ondernemers zijn dagelijks op zoek naar nieuwe bedrijven, innovaties en producten waarmee ze zich kunnen onderscheiden. Presenteer online je innovaties en creëer leads.
  • Koppeling met PS in Foodservice Of je nou 1 product of je hele assortiment wilt presenteren. Door onze koppeling met PS in Foodservice heb jij het zo gefixt! Presenteer je producten en stimuleer de interactie!
  • Focus op interactie en leadgeneratie Dat zie je, dat voel je en dat proef je. Zowel door alle contactformulieren als ons nieuwe reviewsysteem. Doe dus mee met online, stimuleer de interactie en creëer meer leads!

Pakketprijzen Horecava Online

Je kunt op elk gewenst moment instappen. Je hebt hierbij keuze uit de volgende pakketten. Bekijk de inhoud voor invulling.

Online Kickstartpakket
€995,-
per jaar
Standaard inbegrepen bij reguliere deelname Horecava 2021
Inhoud en voordelen
Kickstartpakket

Online Deelname

€995,-

per jaar

Online Advertentiepakket
€2.495,-
per jaar
Bij deelname aan Horecava 2021 voor + € 1500,-
Inhoud en voordelen
Advertentiepakket

Online Deelname

€2.495,-

per jaar

Online Partnerpakket
€4.995,-
per jaar
Bij deelname aan Horecava 2021 voor + € 4000,-
Inhoud en voordelen
Partnerpakket

Online Deelname

€4.995,-

per jaar

Overige Mogelijkheden

Naast een beursstand zijn er diverse andere promotionele mogelijkheden tijdens Horecava om jouw doelstellingen te verwezenlijken. Zo kun je een (rol)trap volledig branden, entreedeuren bestickeren, promotionele objecten bij de ingang plaatsen, vloerstickers plaatsen en gevendoeken claimen. Zie hieronder een aantal voorbeelden van diverse mogelijkheden. Onze sales consultants denken graag met je mee en maken een voorstel op maat.

Toiletreclame
Baniervlag of geveldoek outdoor
Promotie team
Billboard, driehoeksborden of toren
Bestickering entreedeuren
(Rol)trap (leuning) bestickering

Wat zijn je doelstellingen?

Het is belangrijk om te weten waar je het allemaal voor doet. Wat is je doel? Wat wil je bereiken? Wanneer is het een succes? Wat heb je nodig?

Aftermovie Horecava 2020

Meer informatie en contact

Heb je vragen over deelnemen aan de beurs of ben je benieuwd naar de online mogelijkheden van Horecava? Bekijk dan hier de veelgestelde vragen of neem direct contact met ons op. Ons team staat voor je klaar en denkt graag met je mee!

Lucas Knijn Senior Sales Consultant
Demi Ridder Sales Consultant
Eva Hoekstra Sales Consultant
Florentine Rijkmans Beursmanager
Mehmet Eser Projectleider Online


Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht