Doe mee met Horecava

Al 65 jaar lang is Horecava het meest aansprekende platform voor professionals in de wereld van buitenshuis eten, drinken en slapen. Hier kun je je merk of organisatie presenteren aan klanten en stakeholders, genereer je hoogwaardige leads, ontmoet je en deel je kennis met vakgenoten en bouw je langdurige relaties op. Het biedt je een publiek waarvan je, nu zowel online als offline, het hele jaar profiteert. Meer weten? Bekijk dan hieronder de verschillende mogelijkheden en neem gerust contact met ons op. We denken namelijk graag met je mee.

Contact met Horecava

Wat zijn je doelstellingen?

Het is belangrijk om te weten waar je het allemaal voor doet. Wat is je doel? Wat wil je bereiken? Wanneer is het een succes? Wat heb je nodig?

NIEUW! 365 dagen per jaar online!

Op het online Horecava platform zijn jouw merken en producten het gehele jaar zichtbaar. Horecava.nl is hèt onafhankelijke online trefpunt waar foodservice professionals horecanieuws, -kennis en –inspiratie èn een groot aanbod van leveranciers en producten vinden. Contentmarketing zorgt ervoor dat jouw bedrijf én producten extra online aandacht krijgen. We creëren het hele jaar door toegevoegde waarde, aandacht, leads en zichtbaarheid voor jouw organisatie, je merken en je producten. Doe je mee?

Voordelen Horecava Online

  • Plaats zelf je eigen nieuwsberichten Door deel te nemen aan het Horecava platform sta je zelf aan het roer en kun je zelf je eigen nieuwsberichten plaatsen. Vergroot je zichtbaarheid en creëer traffic naar je website.
  • Het hele jaar online zichtbaarheid Enerzijds natuurlijk handig om je online zichtbaarheid te vergroten, maar ook zeker effectief om het hele jaar door een boost te geven aan je Google Ranking door online linkbuilding!
  • Linkbuilding met Horecava.nl Makkelijker gevonden worden in Google? Door deelname aan het Horecava platform creëer je extra verwijzingen naar je eigen website en profiteer je van het sterke Horecava merk.
  • Presenteer je bedrijf en producten Horeca ondernemers zijn dagelijks op zoek naar nieuwe bedrijven, innovaties en producten waarmee ze zich kunnen onderscheiden. Presenteer online je innovaties en creëer leads.
  • Koppeling met PS in Foodservice Of je nou 1 product of je hele assortiment wilt presenteren. Door onze koppeling met PS in Foodservice heb jij het zo gefixt! Presenteer je producten en stimuleer de interactie!
  • Focus op interactie en leadgeneratie Dat zie je, dat voel je en dat proef je. Zowel door alle contactformulieren als ons nieuwe reviewsysteem. Doe dus mee met online, stimuleer de interactie en creëer meer leads!

Pakketprijzen Horecava Online

Je kunt op elk gewenst moment instappen. Je hebt hierbij de keuze uit de volgende tarieven.

Online Kickstartpakket
€995
per jaar
Profiteer nu van 20% introductiekorting en betaal nu het eerste jaar slechts €796,-
Inhoud en voordelen
Kickstartpakket

Online Deelname

€995 per jaar

Nu eerste jaar voor €796,-

Online Advertentiepakket
€2.495
per jaar
Profiteer nu van 20% introductiekorting en betaal nu het eerste jaar slechts €1.996,-
Inhoud en voordelen
Advertentiepakket

Online Deelname

€2495 per jaar

Nu eerste jaar voor €1.996,-

Online Partnerpakket
€4.995
per jaar
Profiteer nu van 20% introductiekorting en betaal nu het eerste jaar slechts €3.996,-
Inhoud en voordelen
Partnerpakket

Online Deelname

€4995 per jaar

Nu eerste jaar voor €3.996,-

Exposeren op Horecava

Tijdens Horecava ontmoet je in 4 dagen de foodservice professionals werkzaam in wereld van buitenshuis eten, drinken en slapen. Op dit grootste live event kom je in contact met potentiële afnemers en heb je de mogelijkheid je producten en diensten aan diverse doelgroepen te tonen: jouw merk of dienst staat in de schijnwerpers. We bieden diverse mogelijkheden om jouw doelstellingen te verwezenlijken: van beursstand tot promopoint en van partnership voor theaterprogramma tot bestickering van entreedeuren. Interesse in de mogelijkheden? We denken graag met je mee!

Exposanten over Horecava

"Hier staan onze distributeurs en onze doelgroep komt hier, dus het komt allemaal mooi samen."
"Het is de grootste beurs, hier komen mensen die zich nog willen oriënteren, maar ook gelijk kunnen beslissen. Ze komen niet om te eten, niet om te drinken, hier komen mensen om zaken te doen."

Beursstand op Horecava

Inschrijven is mogelijk gedurende het gehele jaar. We hanteren de volgende tarieven:

Beurstarief
Rebookdeal - t/m 31 januari 2020
€173,50
per m2
Exclusief deelnamepakket
Meer informatie
Deelnamepakket

Per inschrijving

€495

Eenmalig

Vroegboektarief
1 februari t/m 30 april 2020
€181
per m2
Exclusief deelnamepakket
Meer informatie
Deelnamepakket

Per inschrijving

€495

Eenmalig

Regulier tarief
Vanaf 1 mei 2020
€193
per m2
Exclusief deelnamepakket
Meer informatie
Deelnamepakket

Per inschrijving

€495

Eenmalig

Overige Mogelijkheden

Naast een beursstand zijn er diverse andere promotionele mogelijkheden tijdens Horecava om jouw doelstellingen te verwezenlijken. Zo kun je een (rol)trap volledig branden, entreedeuren bestickeren, promotionele objecten bij de ingang plaatsen, vloerstickers plaatsen en gevendoeken claimen. Zie hieronder een aantal voorbeelden van diverse mogelijkheden. Onze sales consultants denken graag met je mee en maken een voorstel op maat.

Advertentie beursplattegrond
Baniervlag of geveldoek outdoor
Promotioneel object
Exposuretoren buitenterrein
Bestickering entreedeuren
(Rol)trap (leuning) bestickering
Aftermovie Horecava 2020

Meer informatie en contact

Heb je vragen over deelnemen aan de beurs of ben je benieuwd naar de online mogelijkheden van Horecava? Neem dan contact met ons op. Ons team staat voor je klaar en denkt graag met je mee!

Lucas Knijn Senior Sales Consultant
Demi Ridder Sales Consultant
Joris Michielsen Sales Consultant
Isabel Rotermundt Sales Consultant
Florentine Rijkmans Beursmanager
Mehmet Eser Projectleider Online


Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht