Pssst! Voeg Horecava aan je startscherm toe. Met 1 klik het laatste horecanieuws!

Ruigrok NetPanel | Koffie & Thee Nederland


Marktonderzoeksbureau RuigrokNetPanel en branchevereniging Koffie & Thee Nederland, hebben dit jaar voor de tweede keer Het Nationaal Koffie & Thee Onderzoek uitgevoerd. De eerste meting vond plaats in 2018, de tweede meting vond plaats in juni 2020. Hierdoor hebben zij inzicht in trends en ontwikkelingen op het gebied koffie en thee. Ze starten de presentatie met de koffie en thee consumptie van Nederlanders. Vervolgens gaan ze in op actuele topics, zoals duurzaamheid en de impact van de coronacrisis op ons drinkgedrag. Dit onderzoek is gehouden onder Nederlanders van 16 jaar en ouder die minimaal één keer per week thee en/óf koffie drinken. In totaal hebben minimaal 1.000 theedrinkers en 1.000 koffiedrinkers deelgenomen aan het onderzoek. De steekproef is representatief naar geslacht, leeftijd en opleidingsniveau.

Kijk nu naar de video, gemaakt in partnership met RuigrokNetPanel. Of klik hier voor meer informatie en het contactformulier.

 


Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je mening

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht