Horecava Video's

Ontdek Horecava video's. Van Trend Talks tot expertsessies. Van Start-ups tot trainingen.


Horecava Trend Talk
Trend Talk: Duurzaam rendement door minder voedselverspilling

Duurzaamheid in tijden van crisis? Is het voor ondernemers een verstandige business keuze om in te zetten op het tegengaan van voedselverspilling? Met extra aandacht voor buffetten en tips hoe je snel aan de slag gaat.

De Start-up
Start-up Pitch: Davai Dumplings

De founders van Davai Dumplings, Maybritt en Ruslan, startten hun avontuur tijdens hun studie. Vastberaden om plantaardig eten op de kaart te zetten gingen ze aan de slag met dumplings, het ultieme comfortfood.

De Trainer
Training: Datagedreven gastprofielen als succesfactor

Ontdek in deze sessie hoe datagedreven gastprofielen de basis zijn voor een succesvol horecaconcept. Des te meer je als ondernemer over jouw doelgroep weet, des te makkelijker ontwikkel of optimaliseer jij een concept met optimale gastbeleving en aantrekkingskracht.

De Expert
Satelliet Meubelen: Pret én omzet op het terras

Met de maatregelen nog steeds van kracht kijkt iedereen reikhalzend uit naar het terrasseizoen. Want zeg nou zelf, wie loopt er echt warm voor een digitale vrijdagmiddagborrel of een terras Zoomsessie. Wat het afgelopen seizoen ons heeft geleerd, is dat de aantrekkingskracht van het terras groter is dan ooit. En dat biedt kansen! Gasten staan werkelijk te trappelen en wij willen ze uiteraard graag verwelkomen. De hamvraag is dan natuurlijk: hoe pak je dit het beste aan? Daar gaat deze sessie over.

Horecava Trend Talk
De horecawereld draait door – Catering & Retail

Een talkshow over de cateringwereld die uitzonderlijk hard geraakt is en de retailbranche die naar omstandigheden juist goed heeft gedraaid.

Horecava Trend Talk
Op de bank: Diego Buik en Jaap Van Ham

Spraakmakende horecaondernemers op de bank over hun uitdagingen, hun dromen en de kansen die ze creëren. Met Jaap van Ham met zijn vele zaken in Tilburg en Diego Buik, chef-kok en eigenaar van hamburgerrestaurant Diego's in Rotterdam.

De Start-up
Start-up Pitch: SauerCrowd gefermenteerde groenten

Biologische gefermenteerde groenten van SauerCrowd staan voor de hoogste kwaliteit, smaak en darmgezondheid, in een duurzame en circulaire economie. De groenten is afkomstig van lokale, biologische boeren waar een nauwe samenwerking mee is. De producten zijn ongepasteuriseerd en bomvol goede bacterien als vitamine C en K.

De Expert
Verstegen: Specerijen, onmisbaar onderdeel van duurzame maaltijd

Specerijen komen van over de hele wereld naar Verstegen en hebben ieder hun eigen verhaal. Het zijn wortels of vruchten, een blad of een bloem of een bast en ze smaken allemaal even heerlijk. Hoe creëer je een duurzaam product van de beste kwaliteit? In deze expertsessie geeft Verstegen je antwoord op deze vraag.

Horecava Trend Talk
10 horecatrends – inspiratieshot

Welke horecatrends en trendsettende horecaconcepten gaan we dit jaar zien? Iris Kranenburg, hoofdredacteur van horecavakblad Entree Magazine, geeft een vette shot inspiratie!

De Trainer
Training over Koffie: De koffie trends voor 2021

In dit Koffie Inspiratie Journaal neemt Jeroen Veldkamp je mee in de trends voor 2021. Want 2021 wordt het jaar van weerzien. Mensen verleiden om weer gast te worden. En om gasten weer binnen te krijgen is de rol van koffie belangrijker dan ooit. Jeroen deelt in dit journaal zijn inzichten en ideeën die hij heeft opgedaan met COFFEELAB. Het koffie inspiratie journaal zit bomvol tips, verrassende combinaties, instagrammable drankjes om jouw gasten te verrassen én meer marge te maken! Kijk jij mee!?

De Lobby
Jacob Jan Boerma in de Lobby

Boerma vertelt over zijn huidige en nieuwe projecten in zowel binnen- en buitenland. Ook vertelt hij zijn visie over de invloed van de crisis op de branche, talenten en de lobby richting de overheid.

De Start-up
Start-up Pitch: Krush ontbijt tegen foodwaste

Krush redt voedsel door het aanbieden van lekkere ontbijtjes die gemaakt zijn 50% gered voedsel. 1/3 van ons voedsel gaat verloren, daar wil Krush iets aan doen.

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht