Horecava | 11 - 14 januari 2021

Maarten Wessels op weg naar...

We gaan de komende maanden op pad met Maarten Wessels. Iedere maand een andere bestemming met tips over uiteenlopende onderwerpen. Is Maarten nog op tijd? Ben jij nog op tijd?

Maarten op weg naar...

...een andere kijk op personeel

Met de schrijnende krapte op de arbeidsmarkt, zoekt Maarten uit hoe het anders kan. Hoe kan het dat bij sommige bedrijven de nieuwe werknemers in de rij staan? Hoe richt je jouw organisatie zo in dat werknemers ambassadeurs worden en het optimale uit zichzelf halen? Bij design Hotel Jaz weten ze wel raad met deze vragen en vertellen ze jou hoe jij hier morgen al mee aan de slag kunt!

Maarten op weg naar...

Hoe haal je meer uit je bier? Bijvoorbeeld door bier te combineren met een lekker hapje. Maarten zoekt uit hoe je hiermee begint, waar je aan moet denken en krijgt waardevolle tips van de bier sommelier van Bar Alt.

...Beer & Food Pairing

Maarten op weg naar...

....de bezorgkeuken (Dark Kitchen)

Maarten Wessels op weg naar de bezorgkeuken, of moeten we zeggen keukens? Vanuit 1 keuken wordt voor meerdere type keukens gekookt speciaal voor de bezorging. Hoe kan het concept van een bezorgkeuken (ook wel Dark Kitchen) of bezorging jou wat opleveren? Maarten zoekt het voor je uit!

Bekijk meer inspirerende ondernemers

Naast dat Maarten Wessels naar diverse horeca ondernemers gaat, zijn er nog meer mooie praktijk voorbeelden uit de foodservicebranche, die laten zien hoe je inspringt op actuele thema's.

Bekijk inspirerende ondernemers