Horecava | 11 - 14 januari 2021

INTERNET OF THINGS VOOR MEER EFFICIËNTIE

In de wereld Internet of Things beleef je een high tech pizzaoven die binnen een paar seconden verse pizzabollen creëert en gebruik de AR pizza toepassing. Diverse virtuele producten worden uitgelicht, met digitale foodmodellen, verpakkingen en toegepaste designs. Met optimaal voorraadbeheer, de automatisering van je zaak, innovatieve koel- en warmtetechnieken en snel en gastvrij betaalgemak voor je gast laten we met connectivity & automatisering zien hoe jij inspeelt op de huidige uitdagingen. Daarnaast laten we zien hoe essentieel een high-tech wasstraat kan zijn binnen je organisatie en welke efficiency slag je hiermee kunt maken.

Alles en iedereen is tegenwoordig met elkaar verbonden. Technologie voegt, naast het realiseren van maximale efficiency en kostenbesparing, ook extra beleving toe voor de consument. 

Door het gebruik van o.a. slimme technologieën, robotisering en mobile first wordt het keukenproces geautomatiseerd waardoor tijdswinst behaald wordt, kostenbesparingen gerealiseerd en de juiste analyses kunnen worden gemaakt op basis van big data. Technologische ontwikkelingen zoals virtual reality (VR) en argumented reality (AR) geven een extra dimensie aan beleving waardoor unieke ervaringen worden gecreëerd. 

 

Meet the partners

Meer weten over deze partijen? Klik dan op onderstaande logo's.