Pssst! Voeg Horecava aan je startscherm toe. Met 1 klik het laatste horecanieuws!

Zet al je zintuigen aan op het TrendLAB

We gaven nog nooit zoveel aandacht aan food. Kookprogramma’s scoren beter dan talkshows, food bloggers schrijven bestellers en restaurants en cafés worden plaatsen om de hele dag door te brengen. Iedereen laat zich graag inspireren, maar is tegelijkertijd kritischer dan ooit.

In tijden van nieuwe, slimme technologie en een moeilijke arbeidsmarkt sta jij als food professional voor een uitdaging: Hoe ga je om met deze veranderende gast? In het TrendLAB helpen we je verder, stomen we je klaar voor de toekomst en inspireren we je!

FOOD CULTURE

Het TrendLAB diept zes actuele Food Culture thema’s uit. Met verschillende partners maken we de nieuwste concepten, producten en trends zichtbaar. Benieuwd wat de thema’s inhouden en wie je daar tegenkomt? Lees dan verder op de themapagina’s.

Internet Of Things

Lees meer

Customization

Lees meer

Funky Healthy

Lees meer

Trendtours

Lees meer

Transformation & Circularity

Lees meer

High Traffic

Lees meer

Sprekers

Patrick van der Meulen
13 januari 2020 12:00 uur Hal 1

Wereldwijde transitie en de noodzaak van een duurzamere foodservice industry. Lunchseminar op maandag 13 januari van 12:00 tot 13:30 met spreker Patrick van der Meulen; ‘Climate Reality Leaders’ en top 3 Beste Ondernemers van Nederland en in Duurzame Jonge 100.

Joel Broekaert
15 januari 2020 09:30 uur Hal 1

Van kop tot staart. Geen vlees als afbakbroodje maar de menselijke zoektocht naar de bevredigende, verzadigde, vettige, hartige umamismaak. Ochtendseminar op woensdag 15 januari van 09:30 tot 11:30 met Joël Broekaert; alleseter, culinair columnist & pionier.

Wisse Stenchlak
16 januari 2020 9:30 uur Hal 1

De brug tussen facility & hospitality. Een ‘snoepwinkel voor Facilitair Management aficionados’: innovatie en creatie als brug tussen hospitality & facility? Ochtendseminar op donderdag 16 januari van 09:30 tot 11:30 met Wisse Stenchlak, TheFacilityArtists, community builder & innovator.

Springplank voor nieuwe ondernemers

Het Start-upLAB is dé playground waar nieuwe start-ups en doorgewinterde foodservice professionals elkaar ontmoeten. Woon pitches en presentaties bij van jonge start-ups, win bedrijfsadvies in bij gevestigde partners en laat je inspireren door alle nieuwe ideeën in de markt.

Bekijk het Start-upLAB

Interactief personeelsplein

Op het interactieve Personeelsplein vind je alles rondom de huidige arbeidsmarktuitdagingen in de foodservice branche. Zowel werkgevers als werknemers worden geïnspireerd, geïnformeerd en geactiveerd rondom personeel(tekort) in de foodservice industrie. In samenwerking met diverse branchepartijen worden verschillende oplossingen geboden voor jouw personeelsuitdagingen. Krijg advies, leer van inspirerende cases en helpen we je helpen jou te matchen aan de juiste kandidaat of vacature.

Jouw vraag op de vacaturewand

Trainingen & opleidingen

Inspirerende cases: zo kan het ook

Bekendmaking Arbeidsmonitor 2019

Volledig Personeelsplein bekijken

Meet the Media

In dit gezellige café kun je even bijkomen en zien hoe diverse media partijen zoals Entree Magazine, diverse social media experts en een deel van het Horecava Online team aan het werk is. Ook geven verschillende partijen advies over hoe je het beste uit je social media haalt, hoe je jouw product het beste gestyled en mooi op de foto krijgt en hoe je online nog verder kunt groeien. Elke ochtend wordt er vanaf het Media Café op Horecava een live radio-uitzending gemaakt door radiostation Sublime! Het is namelijk Soul & Food week bij radiostation Sublime! Smaakvol wakker worden met de ochtendshow Sublime Sunrise waarin presentator Jaap Brienen in gesprek gaat met bijzondere gasten op Horecava. En volg ieder uur op half het Nieuws van de Vooruitgang voor de laatste updates op het gebied van food innovatie. Kom naar het Media Café en beleef de kracht van radio.

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht