Transformation & Circularity

In de wereld Transformation & Circularity schuift de bezoeker aan voor een circulaire eetbeleving met de verschillende fases in het transformatieproces zowel op het bord, als qua aankleding van de tafel en het meubilair. Ontdek een presentatie van innovatieve producten die anders waren verspild, de rescued corner waar men inspiratie kan halen over circulaire inkoop én schuif aan bij de Chefs Table waar een chef circulair gaat koken. Krijg advies over hoe jij morgen verspilling kan tegen gaan met jouw organisatie van partners die aangesloten zijn bij #samentegenverspilling, zie hoe essentieel een high-tech wasstraat kan zijn binnen je organisatie en welke efficiency slag je hiermee kunt maken. In deze rauwe wereld mogen transformatieprocessen zichtbaar zijn en vormen ze juist onderdeel van de beleving.

Het draait om herbruikbaarheid

Steeds vaker integreren organisaties de ‘P’ van purpose, met impact op milieu, dier en mens in hun visie. Nieuwe circulaire businessmodellen ontstaan binnen de Foodservice Industry waarin naast de ideologie ook commerciële kansen van belang zijn. Transformation & Circularity draaien om herbruikbaarheid en herstellend vermogen. Het streven om zo min mogelijk waarde van producten en grondstoffen te vernietigen in het gebruik. Dit kan enerzijds door onderhoud, reparatie en aanpassing van bestaande producten en daarmee het verlengen van de levensduur. Denk hierbij aan hergebruik van stoelen en tafels, in plaats van deze naar de vuilstort te brengen. Anderzijds kan dit door het recyclen en composteren van grondstoffen.

HOR trenlab mvo transformatie 720x450
HOR-transformatie-instock-cefs table-720x450

Circulair Chef’s Table

Proef het menu van de toekomst. Circulariteit: is het een trend of ‘here to stay’? Bij de Circular Chef’s Table proef jij het menu van de toekomst. Tegelijkertijd komen experts van allerlei achtergronden spreken om jou van inspiratie te voorzien, om de beste keuzes te maken tijdens het samenstellen en bereiden van je eigen gerechten. Tevens leer je hoe je binnen je eigen bedrijfsvoering minder kan verspillen, en hoe dit voor een mooie kostenbesparing kan zorgen. Wees er snel bij, want er is maar een beperkt aantal plekken tijdens de breakfast session, lunch session en de bites session! Opgeven kan hier en meer informatie op Instock.nl en www.samentegenvoedselverspilling.nl.

Meet the partners

Meer weten over deze partijen? Klik op de logo’s.

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht