Het Podium

Het hoofdpodium van Horecava Limited. Een plek waar horecaontwikkelingen en prominente sprekers in de schijnwerpers staan. Denk aan ronde tafelgesprekken met inspirerende horecaondernemers, uitgelichte cases en talkshows met thema’s zoals de toekomst van de horeca, hybride horeca, horecatrends, consumentengedrag, big data, personeel en voedselverspilling. Hieronder vind je alvast de eerste sessies.

Ontdek het hele programma van Horecava Limited

Highlights uit het programma “Het Podium”

Datum: 1 februari 2021
Starttijd: 09:45 uur
Locatie: Horecava Website
Datum: 1 februari 2021
Starttijd: 13:55 uur
Locatie: Horecava Website
Datum: 1 februari 2021
Starttijd: 13:15 uur
Locatie: Horecava Website
Datum: 1 februari 2021
Starttijd: 16:05 uur
Locatie: Horecava Website

Partners van “Het Podium”

Ticket Bestel nu je ticket voor Horecava Limited

Sprekers op “Het Podium”

Carlijn Groen-Wijnmalen Director Food Horecava
1 feb 2021 09:45 Het Podium

Carlijn opent Horecava Limited en is moderator bij verschillende sessies op het Podium. Sinds afgelopen zomer staat ze aan het hoofd van het event en het Horecavateam.

Marc Jitta Horeca Directeur Heineken
1 feb 2021 13:55 Het Podium

'2020 was een jaar om snel te vergeten, reden te meer om van 2021 samen een onvergetelijk jaar maken.'

Maartje Nelissen (Mede)eigenaar The Food Line-up
1 feb 2021 15:30 Het Podium

'It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent; it is the one most adaptable to change!'

Dick Slootweg Managing Director Bidfood
1 feb 2021 15:30 Het Podium

'Van bitter naar zoet. Het zoet komt 100% zeker!'

Charles van Goch HotelloTOP Internationaal
1 feb 2021 10:20 Het Podium

Charles is Hotello of the decade en presenteert samen met Stephanie De Horecawereld Draait Door op Horecava Limited.

Stephanie van Oorschot HotelloTOP Nederland
1 feb 2021 10:20 Het Podium

Stephanie presenteert samen met Charles De Horecawereld Draait Door op Horecava Limited.

Maarten Markus Managing Director NH Hotel Group
1 feb 2021 10:20 Het Podium

'Covid19 impact: Change will always be; hospitality as well.'

Ronald Huiskamp Eigenaar NENI / H-Hospitality
1 feb 2021 13:55 Het Podium

'Levensmotto: Doe meer, niet minder!'

Ernest van de Voort Directeur Albron Nederland
1 feb 2021 15:30 Het Podium

Ernst is Directeur Marketing en Concepts bij Albron. Zijn motto: 'Haalbaar + Houdbaar = Schaalbaar.'

Lukas Vlaar FoodserviceXs
1 feb 2021 8:15 Het Podium

Lukas presenteert op Horecava Limited voor de 3 keer op rij de Marketing Breakfast Club. Daarnaast is hij partner bij Shoot my Food en Food Inspiration.

Laura Boon Foodservice Xs
1 feb 2021 8:15 Het Podium

Laura presenteert samen met Lukas de Marketing Breakfast Club. Zij is werkzaam voor Foodservice Xs en Food Inspiration, waar zij o.a. trendtours verzorgd.

Joe Pine spreker en auteur The Experience Economy
1 feb 2021 8:15 Het Podium

Joe Pine is een welbekende internationale auteur (o.a. The Experience Economy) en management adviseur. Hij deelt zijn visie op de belevingseconomie post-COVID.

Aljan de Boer Head of Inspiration TrendsActive
1 feb 2021 8:15 uur Het Podium

Aljan werkt als strateeg bij TrendsActive, een internationaal innovatiebureau dat sociaal-cultureel onderzoek doet naar wereldwijde trends.

Claire van Eeghen COO Eden Hotels
1 feb 2021 10:20 Het Podium

'Niets doen is geen optie! We willen laten zien dat je juist nu het verschil kan maken.'

Peter Heule CEO Short Stay Group
1 feb 2021 10:20 Het Podium

‘Nu, meer dan ooit, gaat het in ondernemen om het samen dóen. Met elkaar opnieuw uitvinden waar reizen en gastvrijheid voor staan.'

Jan-Sebastian van Lissum The Wine & Food Association / Wine Professional
1 feb 2021 16:20 Het Podium

Jan-Sebastian is moderator bij de sessie over de wijnwereld en hoe deze verandert door Covid-19.

Jan van Lissum The Wine & Food Association / Wine Professional
1 feb 2021 16:20 Het Podium

Jan is een grote bekende in de (exclusieve) wijnwereld. Hij sluit aan bij de sessie over de wijnwereld en hoe deze verandert door Covid-19.

Peter Klosse Academie voor Gastronomie
1 feb 2021 16:20 Het Podium

Peter is tafelgast bij de sessie over de wijnwereld en hoe deze verandert door Covid-19.

Hans van de Meeberg Misset Horeca / Proefschrift
1 feb 2021 16:20 Het Podium

Hans is tafelgast bij de sessie over de wijnwereld en hoe deze verandert door Covid-19.

Iris Kranenburg Hoofdredacteur Entree Magazine
1 feb 2021 16:05 Het Podium

Iris is hoofdredacteur Entree Magazine en weet alles van horecatrends. Ze schrijft voor de Horecava nieuwsbrief het trendreport en ze presenteert hier de Trends 2021.

Fréderique de Jong Freelance presentator/ moderator radio, tv
1 feb 2021 09:45 Het Podium

Fréderique is een bekende presentatrice die voor de 3e keer op rij moderator is bij het hoofdpodium op Horecava.

Minke Vorstenbosch Voorzitter Duurzame Horeca Nederland
1 feb 2021 12:35 Het Podium

'We kijken uiteraard niet alleen naar duurzaam voedsel, maar naar de hele bedrijfsvoering, dus ook naar energie, water, afval, huisvesting en menskracht.'

Froukje Anne Karsten Adviseur Duurzaamheid, Gemeente Amsterdam
1 feb 2021 12:35 Het Podium

Froukje Anne is projectleider van de Koplopergroep Circulaire Hotels. Ook ben ze 'coach duurzame initiatieven'. En aanspreekpunt voor initiatiefnemers die de gemeente nodig hebben bij hun project.

Mirjam Kiestra Stay Okay
1 feb 2021 12:35 Het Podium

Mirjam zit aan tijdens het tafelgesprek Circulair ondernemen in crisistijd.

Etienne de Jager Hajé Restaurants
1 feb 2021 13:15 Het Podium

``Aan de omstandigheden kun je niks veranderen, wel hoe je ermee omgaat.``

Diego Buik Chef en eigenaar Diego's
1 feb 2021 14:45 Het Podium

'Ik wil laten zien dat je door creatief denken en te blijven ondernemen sterker uit een lockdown kan komen.'

Jacob Jan Boerma de Leest Consultancy en advies BV
1 feb 2021 11:10 Het Podium

'Het succes in ons vak zit hem in het vakmanschap. Met geld kun je dingen realiseren, maar met creativiteit word je succesvol.'

Bryce Steba Atelier Thuisbasis
1 feb 2021 11.10 Het Podium

'Je moet niet stilzitten, maar doorgaan. Ik heb een nieuwsgierige geest en daarom push ik mezelf tot mogelijkheden.'

Jaap van Ham Polly Maggoo, Ketelhuis, Rooftopbar etc
1 feb 2021 14:45 Het Podium

'Blijf positief: een gedwongen noodstop zorgt er zowel zakelijk als privé voor dat je leert wat écht belangrijk is.'

Maarten Wessels Host De Lobby
1 feb 2021 9:30 Het Podium

``Zoals elke hotellobby een dag vol verrassingen. Geplande gasten, walk-ins en veel meer. Ik ben uw host, uw gastheer, uw concierge.``

Robèr Willemsen Koninklijke Horeca Nederland
1 feb 2021 9:45 Het Podium

'De kracht van de Horecava is de verbinding. Hopelijk gaan we hierna vol inspiratie en een scherpe toekomstvisie zo snel mogelijk terug naar het enige échte normaal.'

Peter van Houtert KVNW
1 feb 2021 16:20 Het Podium

Peter is tafelgast bij de sessie over de wijnwereld en hoe deze verandert door Covid-19.

Gienke Osinga Breda University of Applied Sciences
1 feb 2021 10:20 Het Podium

'Think big, dream, embrace all opportunities and don't be afraid of the unknown.'

Eser Adiguzel Commercieel Directeur Deliveroo
1 feb 2021 13:55 Het Podium

'Eén stap terug, twee vooruit.'

Alina Gikis Amehoela
1 feb 2021 13:55 Het Podium

'Dilemma's: waar geef je je geld aan uit? Je wil zodra we weer open kunnen, wat bijzonders neer kunnen zetten.'

Jos Klerx Rabobank
1 feb 2021 17:00 Het Podium

Jos is sectorspecialist Horeca & Recreatie bij de Rabobank. '2021 zal in het teken staan van herstel, maar vooral in het teken van de drang naar “ontmoeten”.'

Puck Wilbers Managing Partner HTC
1 feb 2021 17:00 Het Podium

'Als je doet wat je deed, dan krijg je niet meer wat je kreeg. In de hospitality is innovatie geen high-tech gadget, maar de essentie voor succes. In crisistijd is deze essentie de kans op overleven'.

Didier Nieuwenhuis Founder Bloakes
1 feb 2021 17:00 Het Podium

'Maak als merk rationele keuzes, waardoor je de impact richting jouw gast vergroot'.

Sandra Bosma PostNL
1 feb 2021 15:30 Het Podium

Sandra is Strategic Business Development Manager bij PostNL met een focus op foodconcepten. 'Alleen ga je sneller, samen kom je verder'.

Ricardo Eshuis Directeur SVH
1 feb 2021 13:15 Het Podium

'Bij de herstart van de horeca ontstaat personeelstekort. Door werk eenvoudig net anders te organiseren kunnen we dit kwalitatief goed oplossen'.

Randall van Poelvoorde robotxperience.com
1 feb 2021 13:15 Het Podium

'Ik ben ervan overtuigd dat we op een kruispunt in de geschiedenis staan waarop we de relatie tussen mens en technologie zelf mogen invullen.'

Pierre Wind
1 feb 2021 17:30 Het Podium

Pierre Wind maakt de winnaars van de Foodservice Awards bekend.

Ilona van Rooij Ilona van Rooij - BUAS'12 - DoubleTree by Hilton Amsterdam
1 feb 2021 17:55 Het Podium

Ilona is één van de genomineerden voor de titel Hotello of the Year.

Gijs Hendrikx HMSM'09 - Theaterhotel Venlo
1 feb 2021 17:55 Het Podium

Gijs is één van de genomineerden voor de titel Hotello of the Year

Juliette Zwaan SHMS'09 - In a better world & Stichting Felice
1 feb 2021 17:55 Het Podium

Juliette is één van de genomineerden voor de titel Hotello of the Year.

Malou van der Burgt Operations Coordinator Event Hotels
1 feb 2021 11:55 Het Podium

Malou deelt haar ervaringen met de Food Waste Challenge.

Thomas Luttikhold Waste Watchers
1 feb 2021 11:55 Het Podium

Thomas is tafelgast bij het debat over duurzaam rendement door minder voedselverspilling.

Huibert de Leede Stichting Samen Tegen Verspilling
1 feb 2021 11:55 Het Podium

Huibert is tafelgast bij het debat over duurzaam rendement door minder voedselverspilling.

Deelnemende bedrijven

Ontdek de deelnemers van Het Podium. Klik op de onderstaande afbeeldingen voor meer informatie en om direct contact op te nemen.

Aanmelden Meld je nu aan voor Horecava Limited
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht