Pssst! Voeg Horecava aan je startscherm toe. Met 1 klik het laatste horecanieuws!

De Lobby

Welkom in De Lobby! Zoals altijd in elke hotellobby een dag vol verrassingen. Geplande gasten, walk-ins, informatie, delen van kennis. Er gaat van alles gebeuren. Maarten Wessels is 1 februari in De Lobby je host, gastheer,  conciërge en presentator. Dit is de plek om tussen de sessies door even terug te komen, om gezellig mee te praten met de onderwerpen en om mee te doen met de verschillende polletjes.
De Lobby is op 1 februari geopend vanaf 09:30 tot 18:00 uur.

Ontdek het hele programma van Horecava Limited
Maarten Wessels (foto Viorica Cernica-Houdbaar)

Maarten is vandaag jouw manusje van alles. Hij staat de hele dag voor je klaar in de Lobby. En brengt je van alles op de hoogte.

Het is dag vol verrassingen, zeker in de Lobby. Want welke gast komt er nu weer binnen lopen en wat gebeurt er in de wereld?

Verschillende gasten ploffen bij Maarten op de bank, om hun sessie na te bespreken of gewoon voor de gezelligheid. Stel je vragen aan Maarten of de gasten via de chat en doe mee aan de verschillende quiz vragen.

Met de nodige humor snijdt neemt Maarten je mee de dag door. Wat kun je verwachten,…voor zo ver we nu weten. Want in Maartens Lobby kan het zomaar een zoete inval worden.

Geplande gasten | Walk-ins | (Horeca)nieuws | Luchtige onderwerpen | Quizzen | Een terugblik op 65 jaar Horecava | Inside tips over Horecava Limited

Partners van “De Lobby”

Ticket Bestel je ticket voor Horecava Limited

Deelnemende bedrijven

Ontdek de deelnemers van De Expert. Klik op de onderstaande afbeeldingen voor meer informatie en om direct contact op te nemen.

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht