RAI Amsterdam biedt gereduceerde tarieven voor reizen per trein in Nederland. Als bezoeker van Horecava kunt u vanaf elk NS-station in Nederland een NS retour treinkaartje kopen van en naar RAI Amsterdam voor € 18,00. Dit retourticket is op één specifieke dag geldig.

Let op: om gebruik te maken van deze service is registratie vereist. Nadat u geregistreerd heeft voor een bezoek aan Horecava, ontvangt u updates met informatie over hoe u uw treinkaartje kunt krijgen.

Bekijk de Bekijk de NS-voorwaarden ».

Station Amsterdam RAI bevindt zich op het traject tussen station Duivendrecht en Schiphol en is vanuit alle richtingen goed bereikbaar. Vanaf het station is het enkele minuten lopen naar RAI Amsterdam.

Informatie met betrekking tot routes en dienstregelingen zijn te vinden op 9292.nl of op de NS Reisplanner.


Reisadvies

Het Amsterdam RAI station wordt tot eind 2019 verbouwd. Ons advies is om dit station tot die tijd te mijden en te reizen met metro 52. De metro vertrekt vanaf station Amsterdam Zuid richting Noord en vanuit station Amsterdam CS richting Zuid, uitstappen op het metrostation Europaplein.

Let op:bovenstaand reisadvies is niet van toepassing als het NS-dagretour gekocht is in combinatie met de beursregistratie/beurstoegangskaart. Met deze NS-dagretour kan er alleen uitgestapt worden op station Amsterdam RAI, anders is de korting niet geldig.