Bestel bij uw registratie een NS-dagretour voor slechts € 16,50 per persoon. Geldig vanaf elk NS-station in Nederland naar station RAI. Dit NS dagretour is persoons- en trajectgebonden en alleen geldig tijdens beursdagen.

  • Zodra de betaling binnen is, ontvangt u een aparte registratiebevestiging per e-mail, waarin een link zit naar de NS webshop (middels een couponcode).
  • Deze couponcode dient u te activeren in de NS webshop (volg de directe link in uw e-mailbevestiging).
  • Samen met een geldig identiteitsbewijs reist u op de gewenste dag, op maandag t/m vrijdag na 9.00 uur en in het weekend de hele dag, naar Horecava.

Drie maanden voorafgaand aan het evenement, kunt u via de NS website de NS couponcode(s) activeren en uw treinticket in de vorm van een e-ticket, bevestigen, downloaden en uitprinten.

Bekijk de NS-voorwaarden.

NS klantenservice kunt u telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag 08.00 - 22.00 uur en zaterdag 09.00 - 17.00 uur 030 751 51 55 (lokaal tarief).

Station Amsterdam RAI bevindt zich op het traject tussen station Duivendrecht en Schiphol en is vanuit alle richtingen goed bereikbaar. Vanaf het station is het enkele minuten lopen naar RAI Amsterdam.

Reisadvies
Het Amsterdam RAI station wordt tot eind mei 2019 verbouwd. Ons advies is om dit station tot die tijd te mijden en te reizen met metro 52. De metro vertrekt vanaf station Amsterdam Zuid richting Noord en vanuit station Amsterdam CS richting Zuid, uitstappen op het metrostation Europaplein.

Let op:bovenstaand reisadvies is niet van toepassing als het NS-dagretour gekocht is in combinatie met de beursregistratie/beurstoegangskaart. Met deze NS-dagretour kan er alleen uitgestapt worden op station Amsterdam RAI, anders is de korting niet geldig.

Informatie met betrekking tot routes en dienstregelingen zijn te vinden op 9292.nl of op de NS Reisplanner.