Horecava | 13 - 16 januari 2020

HORECAVA 2020, HÉT TRENDSETTENDE EVENT IN DE WERELD VAN BUITENSHUIS ETEN, DRINKEN EN SLAPEN

Van maandag 13 tot en met donderdag 16 januari 2020, van 10:00 tot 18:00 uur nemen we je mee in de veranderende wereld in de foodretail en foodservice. Hoe speel je het beste in op jouw gast van morgen, de nieuwste trends en de veranderende branche?

Met dit jaar een nieuw segment: Facility & Hospitality, nieuwe events zoals Coffee Stage en het interactieve Personeelsplein en meer kennissessies workshops en presentaties van experts uit de foodservice branche.

beveelt de beurs aan
vindt de kwaliteit van de exposanten goed
vindt Horecava een beleving
Waardeert Horecava om haar vernieuwende karakter

3 redenen om te komen

Facility & Hospitality

In het segment Facility & Hospitality vind je facilitaire leveranciers en dienstverleners. Op het kennisplein vind je de nieuwste innovaties en producten en een netwerktafel waar meerdere keren per dag een presentatie of workshop gegeven wordt en worden er lunchsessies voor facilitair genodigden georganiseerd.

NK koks

Tijdens de Horecava strijden (sterren) teams voor de Hanos Gouden Koksmuts, zijn de Nationale Kampioenschappen voor Jonge Koks t/m 25 jaar en koken leermeesters en hun leerlingen voor de Leermeester-Leerling prijs. Kortom: een écht hoogtepunt.

Start-upLAB

Ontmoet ruim 50 start-ups en ontdek nieuwe initiatieven en diensten door jonge ondernemers in het Start-upLAB. Bedenk samen oplossingen die jouw gast van morgen gaan helpen.