Horecava 2019, hét trendsettende event in de wereld van buitenshuis eten, drinken en slapen

Van maandag 7 tot en met donderdag 10 januari 2019, van 10:00 tot 18:00 uur nemen we je mee in de veranderende wereld in de foodretail en foodservice. Hoe speel je hier het beste op in? Dit laten we zien met de vernieuwde Horecava. Met 12.000m2 meer beursoppervlakte is er meer ruimte voor innovaties, nieuwe segmenten, trends, lezingen en interessante workshops. De Horecava biedt oplossingen en inspiratie waarmee je écht verder komt en de consument nog beter van dienst kunt zijn.

Grootste horeca vakbeurs van Nederland

In 2019 bieden we het uitgebreidste aanbod ooit. Loop het hele Rai complex rond, ontdek nieuwe initiatieven en personaliseer na registratie je bezoek op jouw wensen.

Bekijk de nieuwste innovaties op het Innovatie- en Start-upLAB

 Ontdek de Start-ups, nieuwste trends en innovaties. Beleef, proef en zie wat circulariteit, technologie en experience voor jou kan doen. Bekijk vast de eerste 50 inzendingen van de Horecava Innovation Awards en kom de genomineerden én de winnaars live bekijken tijdens de beurs!

 

Biercertificaat in 1 dag

Altijd al je bierexamen willen doen? Dat kan tijdens de Horecava. In samenspraak met SVH en biertraining.nl bieden we je de mogelijkheid om in 1 dag je officiële SVH biercertificaat te halen. De beschikbaarheid is beperkt (maximaal 10 ondernemers per dag), dus houd de site in de gaten. Binnenkort delen we hier de aanmeldlink om je in te schrijven.

Spectaculaire opening Aziatisch Paviljoen

Tijdens de opening laat chef kok Han Ji (o.a. bekend van restaurants Zheng en Umami) zien dat het Aziatisch paviljoen veel te bieden heeft op het gebied van grensverleggende concepten en een wereldse beleving. Waar het niet alleen draait om het eten maar ook de kooktechnieken, kunst en totaalsetting.

Roos; voor een perfecte voorbereiding

Ontmoet Roos, jouw persoonlijke assistent die je helpt bij je registratie én die jou de perfecte voorbereiding biedt voor de beurs! Met Roos ben je goed voorbereid en haal je het meeste uit jouw Horecava bezoek

Bezoek de beurs meerdere dagen en maak gebruik van de hotelkortingen

Gebruik je toegangsbadge meerdere dagen, dan kun je de hele beurs op je gemak bezoeken. Naast een spetterend avondprogramma bieden we ook hoteldeals met scherpe kortingen! Deze zijn direct te boeken tijdens je registratie.

 

Start-upLAB bomvol nieuwe ideeën

Ontmoet ruim 30 start-ups en ontdek nieuwe initiatieven en diensten door jonge ondernemers in het Start-upLAB. Bedenk samen oplossingen die te maken jouw gast van morgen.

Spetterend avondprogramma in de stad

De Horecava Street Takeover is een driedaags (7, 8 & 9 januari 2019) event na afloop van de beurs in hartje Amsterdam.

Met de Street Takeover van de Regiuliersdwarsstraat bieden we een unieke gelegenheid om ook 's avonds nog even in de beurssfeer te blijven, te dineren, netwerken, borrelen of een feestje te vieren. Daarbij geeft je Horecava Badge recht op 10% korting bij horecabestedingen binnen de aangesloten gelegenheden.