Zoete aardappel chip met bruine bonen ganache

Voor 8 personen

Ingrediënten:

  • 60 gram bruine bonen
  • 40 gram water
  • 10 gram honing
  • 10 gram olijfolie
  • 0,5 gram zout
  • 1 zoete aardappel
  • wat blaadjes goudsbloem

Nodig:

  • Frituurpan
  • Mandoline
  • Spuitzak

Bereiding Chip van zoete aardappel:
Week de bonen 8 uur in het water en kook ze met deksel op de pan gaar. Pureer de massa in de keuken machine of met de staafmixer / blender en voeg achtereenvolgens het zout, honing en olijfolie toe. Doe in spuitzak.

Bereiding bruine bonen puree:
Was de zoete aardappel goed en snijd met mandoline in dunne plakjes. Frituur deze goudgeel.

Opmaak
Spuit een mooie bol puree op de chips en garneer met 2 of 3 goudsbloem blaadjes.

Deel dit recept

Laatste foto's

Meer foto's »

Nieuwste Video

Meer video's »