Pssst! Voeg Horecava aan je startscherm toe. Met 1 klik het laatste horecanieuws!

RAI Amsterdam

RAI Amsterdam: multifunctionele beurslocatie

Beurzen vormen het medium bij uitstek om werelden, mensen en markten met elkaar te verbinden. Met een portfolio vol A-merken organiseert RAI Amsterdam Exhibitions inspirerende evenementen die context, content en communities verbinden.

Direct naar Rai.nl
Eventlocatie RAI Amsterdam

RAI Amsterdam: multifunctionele beurslocatie

De persoonlijke ontmoeting is en blijft een van de meest krachtige vormen van communicatie. Toegewijde teams met professionals organiseren jaarlijks ruim 30 nationale en internationale consumenten- en vakbeurzen ondersteund door een wereldwijd kantoren- en agentennetwerk. Succesvolle beursformules met een thuisbasis in Amsterdam worden in samenwerking met brancheorganisaties en mediapartijen doorvertaald naar het buitenland. De focus op kwaliteit en doelgroep maakt RAI Amsterdam marktleider in een groot aantal sectoren. Waar ook ter wereld, de focus ligt op het genereren van business voor onze exposanten, bezoekers, sponsoren en partners.

Nationale en internationale verbindingen

RAI Amsterdam is nationaal en internationaal uitstekend bereikbaar via het Europese net van snelwegen, maar ook met de trein en tram – RAI Amsterdam beschikt over een ‘eigen’ station op loopafstand van het complex – en voor luchtreizigers via de internationale luchthaven Schiphol. Amsterdam geeft RAI Amsterdam wereldwijde bekendheid als zakelijk aantrekkelijke maar ook relaxte stad, die toeristisch en cultureel veel te bieden heeft.

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht