Horecava | 11 - 14 januari 2021

Koffie, Thee en Bakkerij

Ga mee in de trends en verras je gasten met zelfgemaakt brood, glutenvrije en vegan producten. Laat je inspireren door de diverse presentaties en workshops en leer van de barista's hoe je de perfecte koffie maakt én serveert. 

Vele deelnemers tonen hun nieuwe producten, machines, technieken en smaken en laten je diverse smaakexplosies beleven. Klik hier om te zien welke deelnemers er zijn en waar je dus écht even langs moet gaan om je smaak- en geurpapillen hun werkt te laten doen. 

Evenement in dit segment

The Coffee Stage

Verwacht koffie met een rauw randje, alternatief én een must voor de barista van dit moment.
Zowel grote als kleine branders inspireren jou om het net even anders te doen. Neem deel aan het Nationale Koffie Debat, leer hoe je je eigen koffieconcept of branderij start, ervaar de trends in koffieapparatuur, volg de masterclasses en dit alles in en rondom de koffie loods. 

The Coffee Stage is een samenwerking tussen InspiratieLab & Horecava

Ontdek The Coffee Stage

Entree's Best Barista competitie

Wil jij ook met eigen ogen zien hoe de deelnemers van Entree's Best Barista competitie strijden om de Nederlandse titel? Kom dan maandag 13 januari naar The Coffee Stage in hal 12 van de Horecava. In 4 ronden wordt bepaald wie zich de meest complete barista van Nederland mag noemen. 

Ben je werkzaam in de horeca én geïnteresseerd in koffie? Dan is dit de competitie die je niet mag missen.

Meer Entree's Best Barista

Deelnemers in dit segment